бях ясна де, но все пак да си се похваля
[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Английски език
И аз съм приета АФ по първо желание...
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Приета съм АФ по второ желание, но ще се запиша за второ класиране и ще чакам да стане чудо и балът за психология да падне с една единица.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Здравейте колеги, поздравявам всички ви, които сте приети във ФКНФ, както и стискам палци на тези от вас, които ще чакат второ класиране.
Пиша ви, за да ви споделя двете големи фейсбук групи на нашия факултет, тъй като в тях се публикува всичко, което би ви вълнувало по време на вашето следване в СУ - от програми и разписи за сесиите, през дейностите и мероприятията на Факултетния студентски съвет и Студентски съвет, та до обяви за работа със съответните езици, които изучаваме. В тях може да задавате и всички въпроси, които ви вълнуват, и на които въпроси аз и моите колеги ще отговаряме максимално своевременно. Първата е голямата група на факултета ни - https://www.facebook.com/groups/348076635252836/ - в която са всички студенти, без значение от тяхната специалност и курс. Втората е главно за тези, които учат източни филологии в ЦИЕК - https://www.facebook.com/groups/74730676395/
Поздрави и добре дошли във Факултета по класически и нови филологии.
Пиша ви, за да ви споделя двете големи фейсбук групи на нашия факултет, тъй като в тях се публикува всичко, което би ви вълнувало по време на вашето следване в СУ - от програми и разписи за сесиите, през дейностите и мероприятията на Факултетния студентски съвет и Студентски съвет, та до обяви за работа със съответните езици, които изучаваме. В тях може да задавате и всички въпроси, които ви вълнуват, и на които въпроси аз и моите колеги ще отговаряме максимално своевременно. Първата е голямата група на факултета ни - https://www.facebook.com/groups/348076635252836/ - в която са всички студенти, без значение от тяхната специалност и курс. Втората е главно за тези, които учат източни филологии в ЦИЕК - https://www.facebook.com/groups/74730676395/
Поздрави и добре дошли във Факултета по класически и нови филологии.
Дефинирай това "после". Предполагам имаш предвид преди да е излязло второ класиране, така ли? Ако да - то можеш, малко ще ти се намръщят инспекторките от отдел "Студенти", но не би трябвало да ти създадат проблем. : ))Ruby Rose написа:А после мога ли да си "от-депозирам" дипломата?
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Специално за бъдещите английски филолози
Направих групичка, понеже никъде не видях
Включвайте се : )
https://www.facebook.com/groups/145703025628685/
https://www.facebook.com/groups/145703025628685/
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Ами, приета съм на трето желание - АФ. Ако участвам във второ класиране, за да се класирам на първо или второ желание - трябва да си депозирам дипломата и да платя семестриалната такса, за да си запазя мястото за АФ, така ли? После ще мога да си "от-депозирам" дипломата, за да мога да се запиша на първо или второ желание, или евентуално да се запиша в друг университет?although написа:Дефинирай това "после". Предполагам имаш предвид преди да е излязло второ класиране, така ли? Ако да - то можеш, малко ще ти се намръщят инспекторките от отдел "Студенти", но не би трябвало да ти създадат проблем. : ))Ruby Rose написа:А после мога ли да си "от-депозирам" дипломата?
И още един въпрос - самата семестриална такса може ли да се плати в касите на ректората?
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
За да участваш във второ класиране не се налага да плащаш семестриалната такса, просто попълваш едно заявление и депозираш дипломата. Ако се качиш по желанията си след второ класиране, то отиваш там, където си депозирала дипломата и без никакви проблеми ще можеш да си я вземеш, за да се запишеш на новото място... както и ако искаш изцяло да се откажеш от СУ и да се записваш някъде другаде. Колкото до втория ти въпрос, разбира се, че може да се плати семестриалната такса в касите на Ректората, но пак ще напиша, че нея трябва да я платиш чак тогава, когато се записваш в някоя специалност, а не когато заявяваш желанието си да чакаш следващо класиране. : ))
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
-
rabbitsfur
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
плюс едно за АФ
хайде честито! малко ме притеснява само професионалната реализация след това.. но има време
cheers!
1+ за АФ.
Вписах се и в FB групата. Ще се видим скоро, колеги. 
Благодаря тиalthough написа:За да участваш във второ класиране не се налага да плащаш семестриалната такса, просто попълваш едно заявление и депозираш дипломата. Ако се качиш по желанията си след второ класиране, то отиваш там, където си депозирала дипломата и без никакви проблеми ще можеш да си я вземеш, за да се запишеш на новото място... както и ако искаш изцяло да се откажеш от СУ и да се записваш някъде другаде. Колкото до втория ти въпрос, разбира се, че може да се плати семестриалната такса в касите на Ректората, но пак ще напиша, че нея трябва да я платиш чак тогава, когато се записваш в някоя специалност, а не когато заявяваш желанието си да чакаш следващо класиране. : ))
- Iwetha
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте! Аз пък съм приета Публична администрация и в петък направо се записвам. Честито на филолозите!
Последно промяна от Iwetha на 17 Юли 2013, 23:22, променено общо 2 пъти.
“Women are meant to be loved, not to be understood.”
Вероятно не съм уцелил раздела, но все пак ще попитам - какво трябва да съдържа e-mail-ът за избираемите дисциплини за английска филология? Само имената на дисциплините и нищо друго?
- woobie
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ко?meto_d написа:Вероятно не съм уцелил раздела, но все пак ще попитам - какво трябва да съдържа e-mail-ът за избираемите дисциплини за английска филология? Само имената на дисциплините и нищо друго?
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Според мен си пишеш името, курса, специалността и желанието за тези дисциплини :}
Като се запишеш ти дават един лист, там си пишеwoobie написа:Ко?meto_d написа:Вероятно не съм уцелил раздела, но все пак ще попитам - какво трябва да съдържа e-mail-ът за избираемите дисциплини за английска филология? Само имената на дисциплините и нищо друго?
-
Mrynoriette
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Пишете и факултетен номер задължително (освен име и желания).