[КСК 2013] Право

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Katya Ilieva
В началото бе словото
Специалност: Право

Re: [КСК 2013] Право

Мнение от Katya Ilieva »

nominasuntodiosa. написа:Търсех, но никъде не намерих колко е минималният бал за задочно момичета?
24.83
Katya Ilieva
В началото бе словото

Мнение от Katya Ilieva »

А аз дали имам шанс за редовно с бал 25.14 ?
Mimiito.O
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Mimiito.O »

И аз съм приета :) честито на печелившите, остава записването и ще се видим на есен :))
Аватар
ivie
В началото бе словото

Мнение от ivie »

И аз съм приета, но задочно...и сега започва голямата дилема...тъй като със сигурност ще ме приемат Право и в УНСС, вие какво бихте ме посъветвали?
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Бягай от УНСС, освен ако не искаш един ден с дипломата по право да си министър по енергетика или тем подобни рокади... Или примерно да си здравен министър...

Въпреки, че заплатите не са никак малки и то за нищо работа.

Ти си решаваш, аз мога да изтъкна, че уча в СУ, а УНСС си нямат Кристо или мой някакъв еквивалент.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
ykoralova
В началото бе словото
Специалност: кандидат-студент
Курс: кандидат-студент

Мнение от ykoralova »

Честито на всички колеги :compress: :cheers:
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

although написа:Мдааааам, ниски са, но и не забравяйте, че тази година увеличиха бройката и вече се приемат не 300 човека, ами 350, та и това играе доста важна роля.

Честито и от мен на всички, които са приети! : ))

Всъщност от тази година увеличаха бройката с 20. Миналата година приеха 300 редовно и 80 задочно.

П.С-който пита за задочното дали си заслужава- заслужава си, като завършиш един ден ще е важно какво имаш в главата и какво си научил, а не под каква форма си учил
Nope
В началото бе словото

Мнение от Nope »

Kristo написа:Бягай от УНСС, освен ако не искаш един ден с дипломата по право да си министър по енергетика или тем подобни рокади... Или примерно да си здравен министър...

Ти си решаваш, аз мога да изтъкна, че уча в СУ, а УНСС си нямат Кристо или мой някакъв еквивалент.
Нивото е ниско навсякъде, с кое точно един университет в България е много по-добър/различен от друг :lol:
Ако предпочиташ редовно и не са те приели в СУ според мен е по-добре да отидеш в друг университет, отколкото отколкото да учиш форма, която не ти хареса. Да кажеш, че е по-добре да си учиш задочно (без ничия помощ) в СУ е по-добре от редовна форма в друг университет с лекции, преподаватели и т.н. е меко казано странно.
СУ не е нещо особено или магическо че да се учи там на всяка цена.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

seduction написа:Всъщност от тази година увеличаха бройката с 20. Миналата година приеха 300 редовно и 80 задочно.
Ето го план-приема за тази година - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/c ... n_2013.doc - в който ясно пише, че в редовното право се приемат 350 човека. Тук стана дума за ниския бал именно в редовната форма на обучение, който пък нисък бал се обуславя от увеличената с 50 места бройка за прием.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Nope написа:
Kristo написа:Бягай от УНСС, освен ако не искаш един ден с дипломата по право да си министър по енергетика или тем подобни рокади... Или примерно да си здравен министър...

Нивото е ниско навсякъде, с кое точно един университет в България е много по-добър/различен от друг :lol:
Май не се разбра от полушегичката ми, но нека го кажа сериозно:

Къде е по-добре няма значение за отделния студент, защото как му минава образованието зависи изцяло от него самия. Можеш във всеки ВУЗ да зубриш, може и да купонясваш нон-стоп.

Но СУ е една педя напред заради хората. Студентите са малко по- но не като знания и акъл (о, съвсем не), а като характери и манталитет. Същото важи и за преподавателите (но и тук има подводни камънЬЕ)...

Ако става дума за прилично образование по право, идете в Кембридж, там е перфе!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Nope
В началото бе словото

Мнение от Nope »

although написа: Ето го план-приема за тази година - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/c ... n_2013.doc - в който ясно пише, че в редовното право се приемат 350 човека. Тук стана дума за ниския бал именно в редовната форма на обучение, който пък нисък бал се обуславя от увеличената с 50 места бройка за прием.
Също така и малкото кандидати-на изпита по български са се явили 300 момчета, право приемат 175. Дори 150 да бяха останали пак нямаше да е много по-висок.
vladitooo
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: кандидат-студент

Мнение от vladitooo »

Здравейте, честито на приетите. Моя БАЛ за правото е 23,03 мислите ли, че имам шанс при следващите класирания?
vanchoyyy
В началото бе словото

Мнение от vanchoyyy »

21.89 :shock: Направо ми е тъпо, че си дадох толкова зор през годината. :)
Честито на всички приети! Ще се видим на есен :cheers:
Христо Спасов
В началото бе словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Христо Спасов »

Честито ви,прависти.Балът ми е 21.66,според вас имам ли шансове за 2ро класиране...
mariela.petkova
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mariela.petkova »

Честито, колеги! И все пак се замислете, не може баловете да са толкова нереално ниски тази година...
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”