24.83nominasuntodiosa. написа:Търсех, но никъде не намерих колко е минималният бал за задочно момичета?
[КСК 2013] Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Katya Ilieva
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Re: [КСК 2013] Право
-
Katya Ilieva
- В началото бе словото
А аз дали имам шанс за редовно с бал 25.14 ?
-
Mimiito.O
- В началото бе словото
- Курс: първи
И аз съм приета
честито на печелившите, остава записването и ще се видим на есен
)
И аз съм приета, но задочно...и сега започва голямата дилема...тъй като със сигурност ще ме приемат Право и в УНСС, вие какво бихте ме посъветвали?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Бягай от УНСС, освен ако не искаш един ден с дипломата по право да си министър по енергетика или тем подобни рокади... Или примерно да си здравен министър...
Въпреки, че заплатите не са никак малки и то за нищо работа.
Ти си решаваш, аз мога да изтъкна, че уча в СУ, а УНСС си нямат Кристо или мой някакъв еквивалент.
Ти си решаваш, аз мога да изтъкна, че уча в СУ, а УНСС си нямат Кристо или мой някакъв еквивалент.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
ykoralova
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат-студент
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ул.Боруйград N 60
Честито на всички колеги

although написа:Мдааааам, ниски са, но и не забравяйте, че тази година увеличиха бройката и вече се приемат не 300 човека, ами 350, та и това играе доста важна роля.
Честито и от мен на всички, които са приети! : ))
Всъщност от тази година увеличаха бройката с 20. Миналата година приеха 300 редовно и 80 задочно.
П.С-който пита за задочното дали си заслужава- заслужава си, като завършиш един ден ще е важно какво имаш в главата и какво си научил, а не под каква форма си учил
Нивото е ниско навсякъде, с кое точно един университет в България е много по-добър/различен от другKristo написа:Бягай от УНСС, освен ако не искаш един ден с дипломата по право да си министър по енергетика или тем подобни рокади... Или примерно да си здравен министър...
Ако предпочиташ редовно и не са те приели в СУ според мен е по-добре да отидеш в друг университет, отколкото отколкото да учиш форма, която не ти хареса. Да кажеш, че е по-добре да си учиш задочно (без ничия помощ) в СУ е по-добре от редовна форма в друг университет с лекции, преподаватели и т.н. е меко казано странно.
СУ не е нещо особено или магическо че да се учи там на всяка цена.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Ето го план-приема за тази година - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/c ... n_2013.doc - в който ясно пише, че в редовното право се приемат 350 човека. Тук стана дума за ниския бал именно в редовната форма на обучение, който пък нисък бал се обуславя от увеличената с 50 места бройка за прием.seduction написа:Всъщност от тази година увеличаха бройката с 20. Миналата година приеха 300 редовно и 80 задочно.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Май не се разбра от полушегичката ми, но нека го кажа сериозно:Nope написа:Нивото е ниско навсякъде, с кое точно един университет в България е много по-добър/различен от другKristo написа:Бягай от УНСС, освен ако не искаш един ден с дипломата по право да си министър по енергетика или тем подобни рокади... Или примерно да си здравен министър...
Къде е по-добре няма значение за отделния студент, защото как му минава образованието зависи изцяло от него самия. Можеш във всеки ВУЗ да зубриш, може и да купонясваш нон-стоп.
Но СУ е една педя напред заради хората. Студентите са малко по- но не като знания и акъл (о, съвсем не), а като характери и манталитет. Същото важи и за преподавателите (но и тук има подводни камънЬЕ)...
Ако става дума за прилично образование по право, идете в Кембридж, там е перфе!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
Също така и малкото кандидати-на изпита по български са се явили 300 момчета, право приемат 175. Дори 150 да бяха останали пак нямаше да е много по-висок.although написа: Ето го план-приема за тази година - http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/c ... n_2013.doc - в който ясно пише, че в редовното право се приемат 350 човека. Тук стана дума за ниския бал именно в редовната форма на обучение, който пък нисък бал се обуславя от увеличената с 50 места бройка за прием.
-
vladitooo
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: кандидат-студент
Здравейте, честито на приетите. Моя БАЛ за правото е 23,03 мислите ли, че имам шанс при следващите класирания?
21.89
Направо ми е тъпо, че си дадох толкова зор през годината.
Честито на всички приети! Ще се видим на есен
Честито на всички приети! Ще се видим на есен
-
Христо Спасов
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
Честито ви,прависти.Балът ми е 21.66,според вас имам ли шансове за 2ро класиране...
-
mariela.petkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Честито, колеги! И все пак се замислете, не може баловете да са толкова нереално ниски тази година...