Навремето имах един преподавател, който казваше - "Ако е лесно, не е интересно".nominasuntodiosa. написа: Ама нещата трябва все пак да се правят по възможно най-трудния начин.
Как тъй ще ми е спокойно
СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Ще съм кратък, защото вече няколко пъти отговарях на въпроси, свързани с ФНПП. Таксата ти препоръчвам да си я платиш в сградата на факултета, защото самият факултет разполага със собствена каса и няма нужда да ходиш до Ректората и да се редиш на тамошните опашки пред Паричен салон. Що се отнася до документите за записване, предполагам ще ги има за купуване и пред ФНПП, съмнявам се да ги няма, но ако Ректората ти е на път, то може да си ги вземеш оттам за най-сигурно. И да, носиш си всичките документи, които изброи по-горе, в отдел "Студенти" на ФНПП, за да се запишеш.

Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
gavrilova
- В началото бе словото
- Специалност: Социална педагогика
- Курс: първи
Много благодаря!although написа:Ще съм кратък, защото вече няколко пъти отговарях на въпроси, свързани с ФНПП. Таксата ти препоръчвам да си я платиш в сградата на факултета, защото самият факултет разполага със собствена каса и няма нужда да ходиш до Ректората и да се редиш на тамошните опашки пред Паричен салон. Що се отнася до документите за записване, предполагам ще ги има за купуване и пред ФНПП, съмнявам се да ги няма, но ако Ректората ти е на път, то може да си ги вземеш оттам за най-сигурно. И да, носиш си всичките документи, които изброи по-горе, в отдел "Студенти" на ФНПП, за да се запишеш.
Навремето имах един преподавател, който казваше - "Ако е лесно, не е интересно".nominasuntodiosa. написа: Ама нещата трябва все пак да се правят по възможно най-трудния начин.
Как тъй ще ми е спокойно
-
NothingIsImpossible
- В началото бе словото
Има ли някакъв шанс 1 класиране да излезе още днес вечерта?
- lady__bird
- В началото бе словото
Май не, въпреки че аз днес провeрих около 5-6 пъти.. за всеки случай 
- Йордан М.
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: кандидат-студент
Добър ден на всички. Извинявам се за тъпия въпрос, може да е бил задавн и преди, но не съм обърнал внимание. Та на въпроса колко е таксата за внасяне в ЮФ при записването, разбрах че се внасяло определена сума, ама за цялата година или за първия семестър. А и ако може да ми я кажете сумата, да знам колко да носа, че пътувам от провинцията и да знам колко пара да нося. Мерси предварително и дано имаме късмет утре всички.
За един семестър-250лв.
Аз пък много се прецаках при Online записването забравих да сложа отбележа че ще ползвам и ДЗИ англ. език при което сега специалността която най-много исках .. не участвам в класирането. Звънях им но ми казаха че не може да се поправи
И си мислех че жените които ни приеха документите при записването трябва да обръщат внимание на такива неща ? След като съм я записала тази специалност би трябвало да обърне внимание .. Както и да е свършен факт.
Аз си мисля че днес вечерта ще пуснат класирането.
Аз си мисля че днес вечерта ще пуснат класирането.
-
mkaDGr
- В началото бе словото
Днес отидох да си взема документите, които трябват за записване. Установих, че нямам личен картон и декларация за здравно осигуряване, както и че имам 4 еднакви уверения. На тези уверения аз трябва ли да пиша нещо ? Прочетох, че някои също сте си ги закупили та може ли да кажете при вас какво е положението, имате ли тези неща, които казах, че на мен липсват ?
-
IvayloSK
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
Искам да попитам някой знае ли ФАКУЛТЕТА ПО ХИМИЯ И ФАРМАЦИЯ и МЕДИЦИНСКИЯ ФАКУЛТЕТ имат ли собствена каса, в която може да се плати семестриалната такса?
Последно промяна от IvayloSK на 15 Юли 2013, 17:10, променено общо 1 път.
Класиранията в ТУ са излезнали,въпреки,че бяха за утре .. Ох да излезнат и нашите тук ... Че полудявам !
- nuketdan
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Много благодаря за отговорите, гайс! Особено на although!
Много ми помогнахте, че и без това се притеснявам за всичко останало! 
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
- nuketdan
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
Сега се сетих, че имам останали снимки от нужните за дипломата, но са с размер 3х4, а не 6х4, май няма да мине номерът, а?
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
- Специалност: право
ще мине, форумците казаха, че паспортни снимки са идеалният формат, а не посоченият 4/6, така че е добреnuketdan написа:Сега се сетих, че имам останали снимки от нужните за дипломата, но са с размер 3х4, а не 6х4, май няма да мине номерът, а?
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
-
nellie wolfe
- В началото бе словото
- Специалност: Математика и информатика
Да попитам Математика и информатика към педагогическите профили ли е?
- geridem
- В началото бе словото
- Специалност: английски език
- Адрес в галерията на СУ: geridem
Как ще са излезли, не са.. Те дори са предвидени за 17ти.D.v. написа:Класиранията в ТУ са излезнали,въпреки,че бяха за утре .. Ох да излезнат и нашите тук ... Че полудявам !
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
— Jack Kerouac