СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от although »

Ще съм кратък, защото вече няколко пъти отговарях на въпроси, свързани с ФНПП. Таксата ти препоръчвам да си я платиш в сградата на факултета, защото самият факултет разполага със собствена каса и няма нужда да ходиш до Ректората и да се редиш на тамошните опашки пред Паричен салон. Що се отнася до документите за записване, предполагам ще ги има за купуване и пред ФНПП, съмнявам се да ги няма, но ако Ректората ти е на път, то може да си ги вземеш оттам за най-сигурно. И да, носиш си всичките документи, които изброи по-горе, в отдел "Студенти" на ФНПП, за да се запишеш.
nominasuntodiosa. написа: Ама нещата трябва все пак да се правят по възможно най-трудния начин.
Как тъй ще ми е спокойно :lol:
Навремето имах един преподавател, който казваше - "Ако е лесно, не е интересно". ;)
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
gavrilova
В началото бе словото
Специалност: Социална педагогика
Курс: първи

Мнение от gavrilova »

although написа:Ще съм кратък, защото вече няколко пъти отговарях на въпроси, свързани с ФНПП. Таксата ти препоръчвам да си я платиш в сградата на факултета, защото самият факултет разполага със собствена каса и няма нужда да ходиш до Ректората и да се редиш на тамошните опашки пред Паричен салон. Що се отнася до документите за записване, предполагам ще ги има за купуване и пред ФНПП, съмнявам се да ги няма, но ако Ректората ти е на път, то може да си ги вземеш оттам за най-сигурно. И да, носиш си всичките документи, които изброи по-горе, в отдел "Студенти" на ФНПП, за да се запишеш.
nominasuntodiosa. написа: Ама нещата трябва все пак да се правят по възможно най-трудния начин.
Как тъй ще ми е спокойно :lol:
Навремето имах един преподавател, който казваше - "Ако е лесно, не е интересно". ;)
Много благодаря!
NothingIsImpossible
В началото бе словото

Мнение от NothingIsImpossible »

Има ли някакъв шанс 1 класиране да излезе още днес вечерта?
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

Май не, въпреки че аз днес провeрих около 5-6 пъти.. за всеки случай :D
Аватар
Йордан М.
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: кандидат-студент

Мнение от Йордан М. »

Добър ден на всички. Извинявам се за тъпия въпрос, може да е бил задавн и преди, но не съм обърнал внимание. Та на въпроса колко е таксата за внасяне в ЮФ при записването, разбрах че се внасяло определена сума, ама за цялата година или за първия семестър. А и ако може да ми я кажете сумата, да знам колко да носа, че пътувам от провинцията и да знам колко пара да нося. Мерси предварително и дано имаме късмет утре всички.
Аватар
Nipton
Пишете, о, братя

Мнение от Nipton »

За един семестър-250лв.
D.v.
В началото бе словото

Мнение от D.v. »

Аз пък много се прецаках при Online записването забравих да сложа отбележа че ще ползвам и ДЗИ англ. език при което сега специалността която най-много исках .. не участвам в класирането. Звънях им но ми казаха че не може да се поправи :( И си мислех че жените които ни приеха документите при записването трябва да обръщат внимание на такива неща ? След като съм я записала тази специалност би трябвало да обърне внимание .. Както и да е свършен факт.
Аз си мисля че днес вечерта ще пуснат класирането.
mkaDGr
В началото бе словото

Мнение от mkaDGr »

Днес отидох да си взема документите, които трябват за записване. Установих, че нямам личен картон и декларация за здравно осигуряване, както и че имам 4 еднакви уверения. На тези уверения аз трябва ли да пиша нещо ? Прочетох, че някои също сте си ги закупили та може ли да кажете при вас какво е положението, имате ли тези неща, които казах, че на мен липсват ?
IvayloSK
В началото бе словото
Специалност: Медицина

Мнение от IvayloSK »

Искам да попитам някой знае ли ФАКУЛТЕТА ПО ХИМИЯ И ФАРМАЦИЯ и МЕДИЦИНСКИЯ ФАКУЛТЕТ имат ли собствена каса, в която може да се плати семестриалната такса?
Последно промяна от IvayloSK на 15 Юли 2013, 17:10, променено общо 1 път.
D.v.
В началото бе словото

Мнение от D.v. »

Класиранията в ТУ са излезнали,въпреки,че бяха за утре .. Ох да излезнат и нашите тук ... Че полудявам !
Аватар
nuketdan
В началото бе словото
Специалност: Логопедия

Мнение от nuketdan »

Много благодаря за отговорите, гайс! Особено на although! :) Много ми помогнахте, че и без това се притеснявам за всичко останало! :)
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Аватар
nuketdan
В началото бе словото
Специалност: Логопедия

Мнение от nuketdan »

Сега се сетих, че имам останали снимки от нужните за дипломата, но са с размер 3х4, а не 6х4, май няма да мине номерът, а?
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
sevdalina-sisi
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от sevdalina-sisi »

nuketdan написа:Сега се сетих, че имам останали снимки от нужните за дипломата, но са с размер 3х4, а не 6х4, май няма да мине номерът, а?
ще мине, форумците казаха, че паспортни снимки са идеалният формат, а не посоченият 4/6, така че е добре
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
nellie wolfe
В началото бе словото
Специалност: Математика и информатика

Мнение от nellie wolfe »

Да попитам Математика и информатика към педагогическите профили ли е?
Аватар
geridem
В началото бе словото
Специалност: английски език

Мнение от geridem »

D.v. написа:Класиранията в ТУ са излезнали,въпреки,че бяха за утре .. Ох да излезнат и нашите тук ... Че полудявам !
Как ще са излезли, не са.. Те дори са предвидени за 17ти.
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”