Миналата година е била за биология и английски език 750 лв. за година.lindsinkawilliams написа:За БИО + АЕ колко е годишната такса?Не можах да намеря нищо за тази специалност..
Годишни такси 2013/2014
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Годишни такси 2013/2014
Начертай кръг, а не сърце, около човекът, когото обичаш, защото сърцето може да се счупи, но кръгът продължава вечно...
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
Глупости,не всички факултети имат каси...Няколко имат,но точно кои са незнам,знам със сигурност,че във ФНПП има.Трябва да се разровиш из страниците на факултетите за да си провериш за този,който те интересува.elikok написа:Във всеки факултет си има касаtrichkova написа:И аз имам една въпросче. За да се запишеш е необходима диплома, лична карта, 3 снимки и бележка, че таксата е платена. Доколкото разбрах, таксаата, която трябва да платим пир записването е само зе първия семестър, а не за цялата година, но въпросът ми е къде севнасят парите. Пак ли на касите в Ректората или и във всеки факултет има каси, където може да платим?
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Факултетите със собствени каси са: Факултет по математика и информатика; Факултет по химия и фармация; Физически факултет; Факултет по начална и предучилищна педагогика; Биологически факултет и Стопански факултет. За всички останали факултети трябва да се мине през Ректората.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Философски факултет може да заплаща таксите си и в касата на Стопански факултет. Това е възможно от 2 семестър на 2012/2013 учебна година 
In the game of seduction there's only one rule - never fall in love ^^
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Това и аз не го знаех, благодаря. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."