Тема за КС въпроси от различно естество vol.4

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
MatthewScott
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: първи

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4

Мнение от MatthewScott »

bobby.grigorov написа:Здравейте отново. Нещо не мога да намеря къде пише какви ще са таксите за специалностите тази година. Ако може някой да даде линкче или да ме упъти по някакъв начин, ще му бъда благодарен. А относно парите... Имам подготвени 300 лв. Мислите ли, че ще ми стигнат, за да се запиша за първия семестър, както и за останалите документи и неща, които се купуват? Питам, за да знам да търся ли още пари от някъде или не. Подредбата на желанията ми е: Политология, Психология, Културулогия и Българска филология(в този ред), т.е. питам за тези специалности. Благодаря ви много предварително! :)

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... 13_godina2

Това са таксите за настоящата учебна година. Заповедта за таксите за следващата учебна година все още не е излязла, но вероятно разлики няма да има, със сигурност ще излезе навреме, преди да започват записванията. Можеш да видиш за специалностите ти какви са таксите. Документите, които са за записването струват около 10-тина лева, зависи дали ще си купуваш и всичките допълнителни глупости като ножички, лепила, подвързий и т.н. :)
Аватар
bobby.grigorov
В началото бе словото
Специалност: Да се надявам политология!
Курс: кандидат-студент

Мнение от bobby.grigorov »

Съдейки по таксите от миналата година, парите трябва да са достатъчни. Ако ще ги вдигат, дано да не е с много. И наистина, благодаря ти! :)
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Таксите НЯМА да се вдигат, та нали затова протестирахме февруари месец. ;)
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Mare Nostrum
В началото бе словото

Мнение от Mare Nostrum »

Здравейте. При подаването на на документи за класиране отбелязах, че ще кандидатствам с оценка от матура, а на страницата ми пише "Няма оценки от зрелостни изпити !", както и оценката от дипломата (която е безполезна). Да им се обаждам ли, или нещо?
Аватар
fyfif
В началото бе словото

Мнение от fyfif »

Здравейте.
Как стоят нещата с това в коя група ще попаднеш? И можеш ли да ходиш на упражненията на друга група?
sunybuny
В началото бе словото

Мнение от sunybuny »

Имам един въпрос бала за социални дейности как се смята,защото като влязох в Желани специалности и класиране бала ми стана по-малък.. Аз си го сметнах така:Оценка от дипломаХ2.50+оценка от матурата+оценка от дипломата..
Mare Nostrum
В началото бе словото

Мнение от Mare Nostrum »

sunybuny написа:Имам един въпрос бала за социални дейности как се смята,защото като влязох в Желани специалности и класиране бала ми стана по-малък.. Аз си го сметнах така:Оценка от дипломаХ2.50+оценка от матурата+оценка от дипломата..
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/ ... i_dejnosti
Аватар
bobby.grigorov
В началото бе словото

Аз като влезна в класирането да си проверя дали всичко е наред и виждам, че е. Баловете, оценките от дипломата и зрелостните изпити ми ги изписва. Обаче като влезнем с приятелката ми в нейния профил с нейния входящ номер изписва: "Няма оценки от дипломата!" и "Няма оценки от зрелостни изпити!", а уж двамата си правихме заедно профилите с подредбата на желанията, отбелязfхме, че желаем да учасстваме в класирането с матурите и всичко както си му е редът. Дори жената, при която подадохме там декларациите с внесените 30 лв. я попита дали ще участва само с матури и й пожела успех. Та въпросът ми е: това означава ли, че няма да участва в класирането, защото дори и баловете й не са изчислени, или трябва да изчакаме известно време, за да се оправи всичко? Леле, стресирах се! :?
ernow
В началото бе словото
Специалност: няма

Мнение от ernow »

Не е пълна информацията, спокойно. Но все пак ако искаш звънни в СУ утре, ако не са се оправили нещата.
Аватар
bobby.grigorov
В началото бе словото

Да, определено ще звъннем. Дано всичко да е наред. Иначе, благодаря!
Mare Nostrum
В началото бе словото

Мнение от Mare Nostrum »

bobby.grigorov написа:Да, определено ще звъннем.
Би ли докладвал резултатите, ммм? :lol:
Аватар
bobby.grigorov
В началото бе словото

Да, разбира се! :D :)
alibaba
В началото бе словото

Мнение от alibaba »

bobby.grigorov написа:Здравейте отново. Нещо не мога да намеря къде пише какви ще са таксите за специалностите тази година. Ако може някой да даде линкче или да ме упъти по някакъв начин, ще му бъда благодарен. А относно парите... Имам подготвени 300 лв. Мислите ли, че ще ми стигнат, за да се запиша за първия семестър, както и за останалите документи и неща, които се купуват? Питам, за да знам да търся ли още пари от някъде или не. Подредбата на желанията ми е: Политология, Психология, Културулогия и Българска филология(в този ред), т.е. питам за тези специалности. Благодаря ви много предварително! :)
това е постановлението с таксите за 2013/14 учебна година
http://www.minedu.government.bg/opencms ... _taksi.pdf
freiheit
В началото бе словото

Мнение от freiheit »

Искам да ви попитам дали ,ако си платя таксата още от първо класиране , ще ми дадат бележка за студентска отстъпка на БДЖ ? Благодаря предварително !
ivaylo.stoenchev
В началото бе словото

Мнение от ivaylo.stoenchev »

Моят въпрос е следният: Плащам си семестриална такса по банков път в уникредит, класиран съм във ФМИ - трябва ли да ходя до ректората, след като имам платежно за сумата, или мога да отида директно във факултета да се запиша :)
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”