bobby.grigorov написа:Здравейте отново. Нещо не мога да намеря къде пише какви ще са таксите за специалностите тази година. Ако може някой да даде линкче или да ме упъти по някакъв начин, ще му бъда благодарен. А относно парите... Имам подготвени 300 лв. Мислите ли, че ще ми стигнат, за да се запиша за първия семестър, както и за останалите документи и неща, които се купуват? Питам, за да знам да търся ли още пари от някъде или не. Подредбата на желанията ми е: Политология, Психология, Културулогия и Българска филология(в този ред), т.е. питам за тези специалности. Благодаря ви много предварително!
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... 13_godina2
Това са таксите за настоящата учебна година. Заповедта за таксите за следващата учебна година все още не е излязла, но вероятно разлики няма да има, със сигурност ще излезе навреме, преди да започват записванията. Можеш да видиш за специалностите ти какви са таксите. Документите, които са за записването струват около 10-тина лева, зависи дали ще си купуваш и всичките допълнителни глупости като ножички, лепила, подвързий и т.н.