СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от lady__bird »

pepina написа:И при мен се получава така... Въвеждам си входящия номер и ми изписва "некоректни данни". На какво се дължи това? Дали трябва да имаме активиран профил или това е стара информация само за резултатите от конкурсните изпити? Може би ще имаме профил на 16 юли, при обявяване на първо класиране?
Може ли ми дадете този сайт за проверка на класирането, намирам само за проверка на оценките от конкурсния изпит.
Последно промяна от lady__bird на 10 Юли 2013, 13:44, променено общо 2 пъти.
ernow
В началото бе словото
Специалност: няма
Курс: кандидат-студент

Мнение от ernow »

lady__bird написа:
pepina написа:И при мен се получава така... Въвеждам си входящия номер и ми изписва "некоректни данни". На какво се дължи това? Дали трябва да имаме активиран профил или това е стара информация само за резултатите от конкурсните изпити? Може би ще имаме профил на 16 юли, при обявяване на първо класиране?
Може ли ми дадете този сайт за проверка на класирането, намирам само за проверка на оценките от конкурсния изпит.

Същия линк, друг не е излизал.
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

Аха, на мен ми излизат само резултатите. Този сайт за класирането най-вероятно ще го пуснат като излезе самото класиране :D
И също тези документи и книжката задължително ли се купуват от Ректората.Някой от миналата година ако може да каже дали са се продавали и пред ФМИ ?
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

lady__bird написа:Аха, на мен ми излизат само резултатите. Този сайт за класирането най-вероятно ще го пуснат като излезе самото класиране :D
И също тези документи и книжката задължително ли се купуват от Ректората.Някой от миналата година ако може да каже дали са се продавали и пред ФМИ ?
Документите и книжките ги продават и в книжарницата на ФМИ, така че няма нужда да се ходи до Ректората :wink:
This moment, we own it...
{...}
В началото бе словото

Мнение от {...} »

сори ако въпросът ми е неуместен но не знаех къде да питам..та (кандидат-студентски)ако подам документи за второ класиране, но съм вътре с 2 желание например мястото пази ли ми се в случай, че не ме приемат по 1 желание
Аватар
desiinkaa
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от desiinkaa »

{...} написа:сори ако въпросът ми е неуместен но не знаех къде да питам..та (кандидат-студентски)ако подам документи за второ класиране, но съм вътре с 2 желание например мястото пази ли ми се в случай, че не ме приемат по 1 желание

Ако си приет с 2-ро желание, отиваш и депозираш диплома в съответния факултет и подаваш заявление за участие във 2-ро класиране...
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Та вже й шукати перестала,
Умерла, плачучи. Давно
Не чуть нікого, де ти гралась,
Собака десь помандрувала,
І в хаті вибито вікно.

Тарас Шевченко
Аватар
plamachka
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от plamachka »

ksk.uni-sofia.bg/klasirane

Това е сайтът, на който на 16.07 ще можем да проверим дали сме приети или не. Там като си въведете номера от картона и ЕГН ви излизат данните, положени изпити, подредба на специалности и тн.
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

plamachka написа:ksk.uni-sofia.bg/klasirane

Това е сайтът, на който на 16.07 ще можем да проверим дали сме приети или не. Там като си въведете номера от картона и ЕГН ви излизат данните, положени изпити, подредба на специалности и тн.
Евала!Всичко са го изчислили както си трябва !
Аватар
desiinkaa
В началото бе словото

Мнение от desiinkaa »

runare написа:
plamachka написа:ksk.uni-sofia.bg/klasirane

Евала!Всичко са го изчислили както си трябва !

Да, определено, сега само чакаме 16-ти!!! Остана малко, така че, какви са ви очаквнията, кое ще бъдете приети като гледате мин. балове от миналата гоьина, честно казано аз като го разгледах започнах много да се притеснявам....!!!
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.

Тарас Шевченко
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

Хора много интересно нещо ми извади очите.Процентите,които отговарят за това кой е с равна на моята оценка и по-голяма се е изменил.Имате ли представа защо?
Аватар
desiinkaa
В началото бе словото

Мнение от desiinkaa »

runare написа:Хора много интересно нещо ми извади очите.Процентите,които отговарят за това кой е с равна на моята оценка и по-голяма се е изменил.Имате ли представа защо?
Може би, защото някои не са подали документи за класиранията... Поне аз така си мисля.. :lol:
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.

Тарас Шевченко
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

И на мен това ми беше първата асоциация :Д само където на един изпит се е увеличил с малко процента на хората, които са изкарали по-висока от моята оценка :Д и е останал същия % с равна на моята. :D
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Къде ги гледаш тези проценти? Ако е само за конкретната сесия,то е малко странно това положение,но иначе е възможно просто да са събрани вече всички оценки - и от предварителната,и от редовната сесия и затова процентите да са се променили.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
desiinkaa
В началото бе словото

Мнение от desiinkaa »

runare написа:И на мен това ми беше първата асоциация :Д само където на един изпит се е увеличил с малко процента на хората, които са изкарали по-висока от моята оценка :Д и е останал същия % с равна на моята. :D
При мен като % с по-висока оценка се е увеличил, но като брой хора е по-малко...
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.

Тарас Шевченко
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

аз това си го помислих, като вариант :Д значи правилно мислим -събрали са оценките и както каза desiinkaa .... Може би, защото някои не са подали документи за класиранията... Поне аз така си мисля.. :lol:[/quote]
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”