Може ли ми дадете този сайт за проверка на класирането, намирам само за проверка на оценките от конкурсния изпит.pepina написа:И при мен се получава така... Въвеждам си входящия номер и ми изписва "некоректни данни". На какво се дължи това? Дали трябва да имаме активиран профил или това е стара информация само за резултатите от конкурсните изпити? Може би ще имаме профил на 16 юли, при обявяване на първо класиране?
СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- lady__bird
- В началото бе словото
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Последно промяна от lady__bird на 10 Юли 2013, 13:44, променено общо 2 пъти.
-
ernow
- В началото бе словото
- Специалност: няма
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ....
lady__bird написа:Може ли ми дадете този сайт за проверка на класирането, намирам само за проверка на оценките от конкурсния изпит.pepina написа:И при мен се получава така... Въвеждам си входящия номер и ми изписва "некоректни данни". На какво се дължи това? Дали трябва да имаме активиран профил или това е стара информация само за резултатите от конкурсните изпити? Може би ще имаме профил на 16 юли, при обявяване на първо класиране?
Същия линк, друг не е излизал.
- lady__bird
- В началото бе словото
Аха, на мен ми излизат само резултатите. Този сайт за класирането най-вероятно ще го пуснат като излезе самото класиране
И също тези документи и книжката задължително ли се купуват от Ректората.Някой от миналата година ако може да каже дали са се продавали и пред ФМИ ?
И също тези документи и книжката задължително ли се купуват от Ректората.Някой от миналата година ако може да каже дали са се продавали и пред ФМИ ?
- vilitsaneva
- В началото бе словото
Документите и книжките ги продават и в книжарницата на ФМИ, така че няма нужда да се ходи до Ректоратаlady__bird написа:Аха, на мен ми излизат само резултатите. Този сайт за класирането най-вероятно ще го пуснат като излезе самото класиране![]()
This moment, we own it...
сори ако въпросът ми е неуместен но не знаех къде да питам..та (кандидат-студентски)ако подам документи за второ класиране, но съм вътре с 2 желание например мястото пази ли ми се в случай, че не ме приемат по 1 желание
- desiinkaa
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/desiinkaa
{...} написа:сори ако въпросът ми е неуместен но не знаех къде да питам..та (кандидат-студентски)ако подам документи за второ класиране, но съм вътре с 2 желание например мястото пази ли ми се в случай, че не ме приемат по 1 желание
Ако си приет с 2-ро желание, отиваш и депозираш диплома в съответния факултет и подаваш заявление за участие във 2-ро класиране...
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Та вже й шукати перестала,
Умерла, плачучи. Давно
Не чуть нікого, де ти гралась,
Собака десь помандрувала,
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
- plamachka
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
ksk.uni-sofia.bg/klasirane
Това е сайтът, на който на 16.07 ще можем да проверим дали сме приети или не. Там като си въведете номера от картона и ЕГН ви излизат данните, положени изпити, подредба на специалности и тн.
Това е сайтът, на който на 16.07 ще можем да проверим дали сме приети или не. Там като си въведете номера от картона и ЕГН ви излизат данните, положени изпити, подредба на специалности и тн.
Евала!Всичко са го изчислили както си трябва !plamachka написа:ksk.uni-sofia.bg/klasirane
- desiinkaa
- В началото бе словото
runare написа:Евала!Всичко са го изчислили както си трябва !plamachka написа:ksk.uni-sofia.bg/klasirane
Да, определено, сега само чакаме 16-ти!!! Остана малко, така че, какви са ви очаквнията, кое ще бъдете приети като гледате мин. балове от миналата гоьина, честно казано аз като го разгледах започнах много да се притеснявам....!!!
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
Хора много интересно нещо ми извади очите.Процентите,които отговарят за това кой е с равна на моята оценка и по-голяма се е изменил.Имате ли представа защо?
- desiinkaa
- В началото бе словото
Може би, защото някои не са подали документи за класиранията... Поне аз така си мисля..runare написа:Хора много интересно нещо ми извади очите.Процентите,които отговарят за това кой е с равна на моята оценка и по-голяма се е изменил.Имате ли представа защо?
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
И на мен това ми беше първата асоциация :Д само където на един изпит се е увеличил с малко процента на хората, които са изкарали по-висока от моята оценка :Д и е останал същия % с равна на моята. 
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Къде ги гледаш тези проценти? Ако е само за конкретната сесия,то е малко странно това положение,но иначе е възможно просто да са събрани вече всички оценки - и от предварителната,и от редовната сесия и затова процентите да са се променили.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
- desiinkaa
- В началото бе словото
При мен като % с по-висока оценка се е увеличил, но като брой хора е по-малко...runare написа:И на мен това ми беше първата асоциация :Д само където на един изпит се е увеличил с малко процента на хората, които са изкарали по-висока от моята оценка :Д и е останал същия % с равна на моята.
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
Шукала мати — не найшла,
Умерла, плачучи. Давно
І в хаті вибито вікно.
Тарас Шевченко
аз това си го помислих, като вариант :Д значи правилно мислим -събрали са оценките и както каза desiinkaa .... Може би, защото някои не са подали документи за класиранията... Поне аз така си мисля..
[/quote]