Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Mondscreen
Паисий

Re: Български футбол 2

Мнение от Mondscreen »

Юношите са им същите. Ку*ви, бело и Царско село. Тях нашите юноши ги дерат, където ги хванат, представям си отборите в А група какво ще им правят. Нали орките играха с юноши срещу Лудогорец миналата година и видяхме какво стана...
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

ЦСКА май не трябваше да е единственият отбор, който се отказва от участие в евротурнирите.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Добре,че беше чистият холандец да разясни,че умората не била фактор в първия мач за годината. :lol:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Спомням си как преди 2-3 години, когато ни биха с гол след фаул на Дембеле, колко време реваха, че ние сме имали един ден повече почивка от тях. Те играха в четвъртък срещу едни шведи, а мачът им срещу нас беше в неделя. Това е нещо като сряда-събота, което си е и най-добрият вариант при натоварена програма. Още повече, че това беше трети или четвърти мач и на двата отбора от началото на сезона. И сега си спомням как Урсула получи жълт картон за бавене... през първото полувреме.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

В понеделник им закриват отбора, а на тях пак Левски им в устите. Действително чорбарите сте странно племе и ако не беше тъжно, щеше да е смешно. :roll:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Ти пак продължаваш да бълваш простотии. Информирай се какво ще стане, пък после си коментирай. Това, което ЕВЕНТУАЛНО ще стане, е преместване на Нафтата, а клубът ще стане нов ЦСКА, който след време ще се обедини с АД-то, което се държи от Титан. Няма да има закриване, а прекратяване на спортната дейност на дружеството, докато се изплатят дълговете. С Нафтата няма да има нито сливане, нито обединяване, както не спират да тръбят някакви малоумни журналистчета, които ти пълнят главата с глупости.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Значи вече си фен на Нефтохимик, така ли? Нали преди един месец беше на Литекс, а преди това на цдна? Чорбарска класика. 100 пъти го лъжат, той 100 пъти вярва. Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Няма Нефтохимик, продължавам да бъда фен на ЦСКА, който ще играе на Армията, с червени екипи, Ицо и Паро ще бъдат шефове и готово :shock: За мен това ще бъде 100 пъти повече ЦСКА, отколкото АД-то, което Титан опропастиха. Ако за теб клубът ти представлява просто едни документи и едно АД - ОК. Плюс това, ако следваме твоята логика, това не е Нафтата, тъй като, ако не се лъжа преди 2-3 години те създадоха на същия принцип сегашния Нефтохимик. Само че ти на тях си им викаш Нафтата, въпреки че реално са преименуван клуб.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

И от къде знаеш, че ще е с такива екипи и ще играе там? Аз чух 100 отказа на Нефтохимик да имат каквото и да е общо с вас. По твоята логика, дай всеки път като някой клуб закъса, да преименуват друг и всичко е тип-топ. Кой изобщо ще го управлява тоя клуб? Кой ще го създаде? Кой ще го издържа? 3-те пияндета, които са на хранилка при Титан, а оня ден като питаха Пенев за какво става въпрос, той си нямаше идея? За какъв Кюрд ми говориш? Май си единствения който не разбра, че тоя ви тегли една от неговите и се скри вдън земя. Сега бил обиден на гнома от Микре. Нима не му лижеше ташаците преди няколко седмици? Като ти казах, че тоя е готов и майка си да предаде, подскачаше като ощипана госпожица. Не го ли доказва със сегашното си поведение? Изобщо вярваш ли, че прави някакви опити да ви спаси и ви докарва карета от Барселона и Ловеч? Приеми го като мъж - твоя отбор го закриват. Край, свърши се, няма харизма, няма марка, няма ореол. А да припознаеш чужд отбор като твой, дори няма да си правя труда да го коментирам.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Точно затова ти казва Е-ВЕН-ТУ-АЛ-НО какво ще стане и какво се замисля. И ти казвам за не знам си кой път да си съставяш свое мнение, а не да слушаш менторите си Мигача и Томето Мангала как се плюнчат в студиото си. Клубът го закъсва, но не фалира, задълженията ще се покриват, ако стане това, което ни се казва. Не казвам, че е 100-процентова истина, масата народ винаги е бил манипулиран.
Ти, ако вярваш, че Димитър Пенев ще управлява клуба и стои зад този проект, си по-тъп и от него.
Стоичков е донякъде оправдан, тъй като виждаш, че никой не се наема да преговаря с Титан.
И отборът бил чужд? Значи можеш да припознаеш, че това е Нафтата, въпреки че те имат точно толкова общо със старата Нафта, колко ще има новият ЦСКА, ако тези се преместят в София. Този "чужд" отбор след време ще се слее с истинския (ако плановете им се осъществят) ЦСКА.
А това, че ми казваш да съм се примирил, че ми "закриват отбора", говори достатъчно за теб. Ти мирно ли ще си седиш, ако искат да закрият левскиту? Клубът може да бъде "закрит" само по документи. Всеки клуб с история, традиции и фенове обаче има и своя дух, който няма как да бъде "закрит". Ще бъде създаден нов клуб (по документи), който ще си бъде баш ЦСКА, ако феновете му го припознаят. Защото в крайна сметка клубът са самите привърженици.
Виж и в този момент твоят клуб колко е жалък. Издънка след издънка срещу анонимки от целия свят - на никого дори не му прави впечатление дори. Отделиха ви по 2-3 часа от всяка медия и това беше. Всички се интересуват от това, което става в ЦСКА, дори вашите ръководители коментират повече червените отколкото добитъка. Стоичков се завръща в ЦСКА и на другия ден БАМ цяла Европа отразява тази новина. Левски не може да бие казахи на нивото на Пирин ГД - на кого му пука? Евроидиотът отдавна не е интересен дори с издънките си. Изтъркахте се дори с това.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Левски няма как да бъде закрит, както сега ще закрият цдна. Просто нямаме нищо общо с вас. По-стар клуб, по-дълга история, по-многобройна и по-отдадена фенска маса. Ако ти смяташ Нефтохимик за твоя отбор - ок, аз никога не бих предал моя. Това е разликата между нас и вас. И в добри и в лоши моменти, ние сме си до отбора - до нашия отбор. Дали пада или бие, няма значение. Виждаш след изгубена титла, колко хора се събраха на стадиона. Просто имаме различен манталитет от вас, различни хора сме. Знаем как трябва да се подкрепя отбор, не си режем гредите. С казахстанците играхме трагично, но честно казано не съм очаквал някаква промяна за месец. Все пак мисля да коментирам когато се разбере кой ще продължи напред. Много ми е интересно твоят отбор, какво би направил срещу тях, но едва ли ще е повече от Мура. В последните 25 години единствено Левски гради коефициента ни в Европа. Миналата година пак бяхме единствените, които постигнаха победа, респективно някакви точици, заличени от вас и гората. :wink:

П.П. Чакай си Титан да плащат дълговете на закритата петолъчка. И те това чакат.Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Да, Лефски - лицето на България в Европа. Пази, Боже :lol:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

ники написа:Да, Левски - лицето на България в Европа.
Определено да. И ако изобщо искаш някой, някъде да те взема насериозно, преди всичко научи историята си и за какво са се борили предците ти. Чак тогава ще разбереш, колко много обиждаш себе си, когато изписваш името на национален герой по толкова неуважителен начин.Изображение
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Не,изписва името на футболен отбор по неуважителен начин. Тези,които обиждат не само себе си,но и сънародниците си,са тези,които са си позволили да кръстят обора си на национален герой. И визирам всеки такъв отбор - Ботяф,Ракофски и т.н.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Тъжно е, че днес нямаме морала на онези деца, които на 24 май 1914 г. са създали този велик клуб, който вече 99 години въплъщава в себе си българщината и порива към свободата. Те за мен са си чисто и просто светци. Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”