ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването
30 лв. си е таксата за записване за класирането, не плащаш повече ако искаш да кандидатстваш с матура.
Работното време на Отдел " Студенти" по факултети едно и също ли е? И какво е то?
Nipton написа:30 лв. си е таксата за записване за класирането, не плащаш повече ако искаш да кандидатстваш с матура.
Ок, това го знам, но питам как да процедирам? Когато отида да плащам в офиса да кажа, че искам да доплатя още 30 лв и как от СУ ще се разбере, че това са парите за матурата?
ЕДИТ: Да бързам съм изпуснала частичката "НЕ" ..... сигурен ли си, защото на много места го бях чела... притеснявам се и не искам нещо да объркам в последния ден...
В сайта на СУ не съм чел за доплащане, ако искаш да кандидатстваш с матура плащаш си таксата за класиране и толкоз
. Но все пак ако не съм те убедил нищо не пречи да им звъннеш и да ги питаш. 
Благодаря! Сега пък платих, но ми дадоха бележка, на която има два номера: Номера на разписката и номер на фактура/ идентификационен номер/ код за плащане .... кой от двата е номера ми, с който трябва да проверя на 16ти?
В профила ти, където си направила онлайн регистрацията, можеш да прегледаш молбата си за участие в класирането, там пише коя матура си избрала, както и подредбата на специалностите. Та в горния ляв ъгъл трябва да имаш входящ номер, с който участваш в класирането.
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
За да си 100% спокойна и сигурна това са телефоните на сектор "Прием студенти" - 02/9308 400 и 02/9308 380 ,звънни и се информирай.
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
Благодаря много и на двама ви!