[КСК 2013] Английски език

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
biancabogoevska
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Английски език

Мнение от biancabogoevska »

5,24 ми е оценката и смятам, че съм се поизложила. :/ Надявам се оценката да ми стигне за Политология. Има ли някой друг тук, който мисли да кандидатства същото?
Аватар
flx
В началото бе словото
Специалност: Регионално развитие и политика. Soon.

Мнение от flx »

Записах я като второ желание, но да видим. Почти съм сигурен, че ще ме вземат на първо още.
sisinai
В началото бе словото

Мнение от sisinai »

biancabogoevska И аз ще кандидатствам с политология, но оценката ми е далеч по-ниска - 4.72, въпреки че на матурата имам отличен. Ти въобще не си се изложила. Аз се надявам от първо класиране да са по-ниски баловете за да успея, ако не на второ отивам. :)
Аватар
evelynrumenova
В началото бе словото

Мнение от evelynrumenova »

Аз имам 5.04 и съм доволна :D
(брой момичета с по-висока оценка: 120 ( 11.7 %)
равна оценка: 13 ( 1.3 %) )

По мои изчисления влизам в първо желание АФ с бал 21.12.... Тъй като минималния за 1-во класиране от миналата година е 18,9 , мисля че съм вътре :drunken:
Ох, дано всичко мине както трябва! И наесен всички студенти по желаните специалности! :)
Stand up for what you believe in even if it means standing alone!
JaseyRae
В началото бе словото

Мнение от JaseyRae »

Някой може ли да ми каже дали трябваше да ограждам ДЗИ Английски в документите за класирането при положение че съм ходила на кандидат-студентски изпит и искам да ми бъде взета оценката от изпит по 3 + оценка от Дзи по 1? P.S. - ще кандидатствам с Английска филология.
Последно промяна от JaseyRae на 01 Юли 2013, 18:31, променено общо 1 път.
Аватар
evelynrumenova
В началото бе словото

Мнение от evelynrumenova »

JaseyRae написа:Някой може ли да ми каже дали трябваше да ограждам ДЗИ Английски в документите за класирането при положение че съм ходила на кандидат-студентски изпит? P.S. - ще кандидатствам с Английска филология.
Колко имаш на изпита?
Stand up for what you believe in even if it means standing alone!
JaseyRae
В началото бе словото

Мнение от JaseyRae »

evelynrumenova написа:
JaseyRae написа:Някой може ли да ми каже дали трябваше да ограждам ДЗИ Английски в документите за класирането при положение че съм ходила на кандидат-студентски изпит? P.S. - ще кандидатствам с Английска филология.
Колко имаш на изпита?

имам 5,27
Аватар
geridem
В началото бе словото
Специалност: английски език

Мнение от geridem »

JaseyRae написа:Някой може ли да ми каже дали трябваше да ограждам ДЗИ Английски в документите за класирането при положение че съм ходила на кандидат-студентски изпит и искам да ми бъде взета оценката от изпит по 3 + оценка от Дзи по 1? P.S. - ще кандидатствам с Английска филология.
Не, не трябва.
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
JaseyRae
В началото бе словото

Мнение от JaseyRae »

Супер...аз го оградих...
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Не е фатално. : ) Системата взема оценката, с която се формира по-висок състезателен бал, в твоя случай - тази от изпита. Не се притеснявай.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
JaseyRae
В началото бе словото

Мнение от JaseyRae »

liv написа:Не е фатално. : ) Системата взема оценката, с която се формира по-висок състезателен бал, в твоя случай - тази от изпита. Не се притеснявай.

Благодаря ти!
yvettexoxox
В началото бе словото

Мнение от yvettexoxox »

Е наложи се да се разходя до Сф :lol: но който не чете така е, а само аз ли съм писала първо желание португалска филология :roll: Иначе имам 4,36 който каза, че нямало 3 и 4, има, има
anjaliR
В началото бе словото
Специалност: бибтиотечно - информационни технологии

Мнение от anjaliR »

:mrgreen: Аз се направих на математичка и изчисленията ми показаха, че двойките при девойките са доста: 31.3%, а пък твойките около 10.1%. А, общо са се явили около 1015-1020 момичета (не знам дали е вярно, никога не съм била добра по математика :lol: )

Но, определено тези изчисления ми изнасят, според тях мисля, че имам шанс да влезна там където искам :cheers:
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Стискам палци да е така! Но подходът в преценяването шансовете ти е леко странен. Няма значение колко са двойките и тройките, и петица да имаш, а стотина момичета да имат повече от теб, пак за някои специалности е силно проблематично влизането. Единствено можеш (приблизително) да прецениш, като си сметнеш бала за желаната специалност и видиш как са се движили минималните балове предишни години.
Успех!
Аватар
AleksandraPenova
В началото бе словото

Мнение от AleksandraPenova »

Някой има ли представа кога излиза първо класиране и къде в интернет може да го проверя?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”