[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
biancabogoevska
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Английски език
5,24 ми е оценката и смятам, че съм се поизложила. :/ Надявам се оценката да ми стигне за Политология. Има ли някой друг тук, който мисли да кандидатства същото?
- flx
- В началото бе словото
- Специалност: Регионално развитие и политика. Soon.
Записах я като второ желание, но да видим. Почти съм сигурен, че ще ме вземат на първо още.
-
sisinai
- В началото бе словото
biancabogoevska И аз ще кандидатствам с политология, но оценката ми е далеч по-ниска - 4.72, въпреки че на матурата имам отличен. Ти въобще не си се изложила. Аз се надявам от първо класиране да са по-ниски баловете за да успея, ако не на второ отивам. 
- evelynrumenova
- В началото бе словото
Аз имам 5.04 и съм доволна
(брой момичета с по-висока оценка: 120 ( 11.7 %)
равна оценка: 13 ( 1.3 %) )
По мои изчисления влизам в първо желание АФ с бал 21.12.... Тъй като минималния за 1-во класиране от миналата година е 18,9 , мисля че съм вътре
Ох, дано всичко мине както трябва! И наесен всички студенти по желаните специалности!
(брой момичета с по-висока оценка: 120 ( 11.7 %)
равна оценка: 13 ( 1.3 %) )
По мои изчисления влизам в първо желание АФ с бал 21.12.... Тъй като минималния за 1-во класиране от миналата година е 18,9 , мисля че съм вътре
Ох, дано всичко мине както трябва! И наесен всички студенти по желаните специалности!
Stand up for what you believe in even if it means standing alone!
Някой може ли да ми каже дали трябваше да ограждам ДЗИ Английски в документите за класирането при положение че съм ходила на кандидат-студентски изпит и искам да ми бъде взета оценката от изпит по 3 + оценка от Дзи по 1? P.S. - ще кандидатствам с Английска филология.
Последно промяна от JaseyRae на 01 Юли 2013, 18:31, променено общо 1 път.
- evelynrumenova
- В началото бе словото
Колко имаш на изпита?JaseyRae написа:Някой може ли да ми каже дали трябваше да ограждам ДЗИ Английски в документите за класирането при положение че съм ходила на кандидат-студентски изпит? P.S. - ще кандидатствам с Английска филология.
Stand up for what you believe in even if it means standing alone!
evelynrumenova написа:Колко имаш на изпита?JaseyRae написа:Някой може ли да ми каже дали трябваше да ограждам ДЗИ Английски в документите за класирането при положение че съм ходила на кандидат-студентски изпит? P.S. - ще кандидатствам с Английска филология.
имам 5,27
- geridem
- В началото бе словото
- Специалност: английски език
- Адрес в галерията на СУ: geridem
Не, не трябва.JaseyRae написа:Някой може ли да ми каже дали трябваше да ограждам ДЗИ Английски в документите за класирането при положение че съм ходила на кандидат-студентски изпит и искам да ми бъде взета оценката от изпит по 3 + оценка от Дзи по 1? P.S. - ще кандидатствам с Английска филология.
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
— Jack Kerouac
Супер...аз го оградих...
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Не е фатално. : ) Системата взема оценката, с която се формира по-висок състезателен бал, в твоя случай - тази от изпита. Не се притеснявай.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
liv написа:Не е фатално. : ) Системата взема оценката, с която се формира по-висок състезателен бал, в твоя случай - тази от изпита. Не се притеснявай.
Благодаря ти!
-
yvettexoxox
- В началото бе словото
Е наложи се да се разходя до Сф
но който не чете така е, а само аз ли съм писала първо желание португалска филология
Иначе имам 4,36 който каза, че нямало 3 и 4, има, има
-
anjaliR
- В началото бе словото
- Специалност: бибтиотечно - информационни технологии
Но, определено тези изчисления ми изнасят, според тях мисля, че имам шанс да влезна там където искам
Стискам палци да е така! Но подходът в преценяването шансовете ти е леко странен. Няма значение колко са двойките и тройките, и петица да имаш, а стотина момичета да имат повече от теб, пак за някои специалности е силно проблематично влизането. Единствено можеш (приблизително) да прецениш, като си сметнеш бала за желаната специалност и видиш как са се движили минималните балове предишни години.
Успех!
Успех!
- AleksandraPenova
- В началото бе словото
Някой има ли представа кога излиза първо класиране и къде в интернет може да го проверя?