Боже, Боже - миналата година за кореистика е била достатъчна оценка от 5,12, за да се влезе. Вътре си, момиче!commedesf-ckdown написа:Надявам се да не са изгубили надежда до един.radadaran написа:И аз не знам къде се запиляха, но ми липсват.
Ти беше за Японистика, нали? Как е оценката от изпита?
Аз имам 5.60 и откровено започвам да вярвам, че няма да ми стигне.
[КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Според мен си си направо вътре с 5.60 
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Всички така ми казват, но аз няма да се зарадвам докато не излезе класирането.Eridanus написа:Боже, Боже - миналата година за кореистика е била достатъчна оценка от 5,12, за да се влезе. Вътре си, момиче!commedesf-ckdown написа:Надявам се да не са изгубили надежда до един.radadaran написа:И аз не знам къде се запиляха, но ми липсват.
Ти беше за Японистика, нали? Как е оценката от изпита?
Аз имам 5.60 и откровено започвам да вярвам, че няма да ми стигне.
Има 41 момичета преди мен!
Еее, преди мен са 51. 
- Munetsuki
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Тук съм, но просто съм много притеснен ии нямам търпение да дойде 16-ти юли, за да видя дали съм класиран Т.Т но много ме съмнява с моята оценка да ме приемат...commedesf-ckdown написа:Къде се изгубихте всички бе, хора?!
Еее ..ще чакате до 3то класиране
Ако изобщо може..че всякакви мнения прочетох..
-
Amaya Yuki
- В началото бе словото
- Специалност: ---
- Адрес в галерията на СУ: ---
Къде мога да видя минималния бал за Японистиката ?
- sanjageorgieva
- В началото бе словото
Можеш да видиш само баловете от миналите години в раздела за предишните КСК 
- Munetsuki
- В началото бе словото
Да видях минималния бал от миналата година:sanjageorgieva написа:Можеш да видиш само баловете от миналите години в раздела за предишните КСК
Мъже - 22,95
Моят се очертава да е 20,74 и само трябва да се моля някакво чудо да се случи и да няма желаещи от всичките 77 кандидати над мен :/
Може да участваш на трето класиране единствено ако не си приет нищо на първите две класирания. Не вярвам някой от вас да не го приематsmile_n написа:Еее ..ще чакате до 3то класиранеАко изобщо може..че всякакви мнения прочетох..
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
- purplechan
- В началото бе словото
За жените е бил 23,14; моя го изчислих 22,68 >_<''
Ще има ли драстично смъкване на баловете? Хм?
Японистика, I курс
Всички имате шанс, стискам ви палци.

- Munetsuki
- В началото бе словото
Надявам се >.< Просто не мога да си представя да уча нещо друго... всичко други ми изглежда толкова скучно, а езиците са ми толкова интересниpurplechan написа:За жените е бил 23,14; моя го изчислих 22,68 >_<''
-
SR-uni-sofia
- В началото бе словото
ПРОДАВАМ ЕДНИ OT НАЙ–БОГАТИТЕ ЯПОНСКИ РЕЧНИЦИ :
Японско - Руски и Японско - Английски речници / Japanese - Russian and Japanese - English Dictionaries:
( виж фотографиите в обявата :
http://prodavalnik.com/yaponsko---ruski ... -i23324363
за ЯПОНИСТИ / ЯПОНИСТИКА
Японско - Руски и Японско - Английски речници / Japanese -Russian and Japanese - English Dictionaries Уникални и най-богати фонетични речници за професионалисти и начинаещи , както и за японци, изучаващи руски или английски. Включват и ключ на йероглифите. С твърди корици.
1. Japanese – English Тechnical Тerms Dictionary. US Government printing Office. Washington, 1947, 1040 стр,. 150 000 термини–200 лв.
2. Большой японско - русский словарь в 2-ух томах – Един от най-богатите в света, над 100 000 термини. Ред. акад. Н.И.Конрад. Общо 1780 стр. 1970 г.-200 лв.
3. Японско - русский словарь. 70 000 думи, 1984г.Ред. Лаврентьев, 693 стр., вкл.обяснение към японската граматика.-120 лв.
4. Японско - русский политехнический словарь. 35000 термини, Москва, 1976г. Под редакцията на З.А. Завьялов ,495 стр.. 100 лв.
5. Японско - русский учебньiй словарь йероглифов. Около 5 000 йероглифи Москва, 1977г , 679 стр., твърди корици.-120 лв.
Допълнителна информация и снимките на останалите речници- при поискване. Info and photos of the remaining dictionaries-upon request. CONTACTS: S_raevska@hotmail.com , интернет телефон : 082- 507-864.
Японско - Руски и Японско - Английски речници / Japanese - Russian and Japanese - English Dictionaries:
( виж фотографиите в обявата :
http://prodavalnik.com/yaponsko---ruski ... -i23324363
за ЯПОНИСТИ / ЯПОНИСТИКА
Японско - Руски и Японско - Английски речници / Japanese -Russian and Japanese - English Dictionaries Уникални и най-богати фонетични речници за професионалисти и начинаещи , както и за японци, изучаващи руски или английски. Включват и ключ на йероглифите. С твърди корици.
1. Japanese – English Тechnical Тerms Dictionary. US Government printing Office. Washington, 1947, 1040 стр,. 150 000 термини–200 лв.
2. Большой японско - русский словарь в 2-ух томах – Един от най-богатите в света, над 100 000 термини. Ред. акад. Н.И.Конрад. Общо 1780 стр. 1970 г.-200 лв.
3. Японско - русский словарь. 70 000 думи, 1984г.Ред. Лаврентьев, 693 стр., вкл.обяснение към японската граматика.-120 лв.
4. Японско - русский политехнический словарь. 35000 термини, Москва, 1976г. Под редакцията на З.А. Завьялов ,495 стр.. 100 лв.
5. Японско - русский учебньiй словарь йероглифов. Около 5 000 йероглифи Москва, 1977г , 679 стр., твърди корици.-120 лв.
Допълнителна информация и снимките на останалите речници- при поискване. Info and photos of the remaining dictionaries-upon request. CONTACTS: S_raevska@hotmail.com , интернет телефон : 082- 507-864.
- Прикачени файлове
-
- DSC02375.JPG (193.52 KiB) Преглеждано 470 пъти
-
- DSC02373.JPG (166.47 KiB) Преглеждано 470 пъти
- Keit-sama
- В началото бе словото
Речниците ме заинтересоваха.. Обаче мерки мога да предприема единствено след като излезе класирането
Иначе от мен +1 за японистиката
Иначе от мен +1 за японистиката
Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки..