[КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Munetsuki
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Имам 5,00 и 77 човека с по-висока оценка Т.Т Мисля, че ще се размина с японистиката....
Не губи надежда! И аз съм се изложила, но поне си го очаквах :3 надявам се от тези 77 да няма хора с твоето желание, или поне да са 2-3ма... ПЪК! 
И аз не очаквах блестящ резултат /след като се усетих какви съм ги съчинявала
/, но пък това 5,12 направо ме срази - единственото, което ми остана е да се надявам, че сред тези стотина души с по-висок бал, не са много желаещите за Японистика 
“You'll never find a rainbow if you're looking down”
голяма излагация от мен -- 4.80
май ще трябва да се сбогувам с кореистиката
сега евентуално мога да разчитам само на новата специалност ако бала е по-нисък и не са я писали много хора
май ще трябва да се сбогувам с кореистиката
сега евентуално мога да разчитам само на новата специалност ако бала е по-нисък и не са я писали много хора
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Все пак повечето ще запишат филологии. С английски се влиза в твърде много неща в СУ. Проблемът на вашите специалности е, че местата са малко. Пожелавам ви успех. 

Здравейте, хора
! Като цяло нямах намерение да се регистрирам и да споделям жалките си резултати, но реших, че това може да ви повдигне малко настроението
. Аз колкото и да гледах, не можах да си намеря специалност, която да ми пасва, затова реших, че най-практично е да се насоча към езиците... Но, единствените езици, които ме влекът са японски и корейски. Уви, още докато правех изпита, разбрах, че ще съм много далече от оценката, която ми трябва за влизане. Но, както и да е, аз не съм от притеснителните, що се отнася до изпити и резултати (стига да не са специални изпити..от тях още ме побиват тръпки, нищо че повече никога няма да ми се наложи да държа такива
) и десет дена се радвам на живота, надявайки се че някакво чудо ще стане и ще имам сносна оценка. Вчера влизам да си видя резултата, и гледам - 3.04 ........
..........Oh Shit!
И така приключи фантазията ми, че ще ме приемат в София
. Сега се чудя, дали изобщо да подавам документи за класиране и да пиша само новата специалност или да си спестя 30 лв. и да ида на сладкарница
. Та, общата идея беше, радвайте се на резултатите си, каквито и да са
. Най-малкото, всеки изпит е опит и шанс да разбереш, къде се справяш и върху кое трябва да работиш повече. Пожелавам ви да ви приемат в най-подходящата за вас специалност
!
Ужасно дълъг пост......Ако някой изобщо е отделил време да го прочете до тук: мислите ли да кандидатствате и някъде другаде, освен в Софийския?
П.П. Изпитах нужда да се пооправдая малко
/това е най-ниската оценка която съм получавала НЯКОГА на изпит...а аз съм се явявала на доста изпити./ Изобщо не съм учила Английски език като предмет в училище, нито на курсове или уроци, така че се опитвам да гледам на ..жалката си оценка като на взет изпит, все пак, не е като да е двойка
. Даже ако искам мога да вляза в някакви специалности....които...не искам да уча...пхаха
.. Спирам вече, че така мога да напиша новела...
И така приключи фантазията ми, че ще ме приемат в София
Ужасно дълъг пост......Ако някой изобщо е отделил време да го прочете до тук: мислите ли да кандидатствате и някъде другаде, освен в Софийския?
П.П. Изпитах нужда да се пооправдая малко
- redpsychopath
- В началото бе словото
Хахахахаха, да ви доповдигна настроението! XD
Познайте кой се издъни с твърда 3-ка на изпита! Ааааз~! XD
Е, шанс! Не е като да е единственото място, на което подавам документи... Не се отказвайте и въпреки оценката си, подайте си документите, никога не знаете дали няма да стане чудо :3
Имам въпроси, отново...При изпращането на желанията онлайн, чрез регистрацията, ми пише "Моля, заповядайте на наша каса в Университета да платите на място и носете съответните документи.", след като избрах да платя направо там, тъй като дори и да платя по банков път, аз ще си получа входящия номер само на място. Та, въпросът ми е какви са тези документи, по дяволите?! =.=
И още нещо...какво е работното време на тез' в ректората, за да знам по кое време да ида, че с тея влакове и автобуси от на майната си, никак не ми е удобно да идвам, зарад' тъпата им бележка.................. *силно разочарована*
Познайте кой се издъни с твърда 3-ка на изпита! Ааааз~! XD
Е, шанс! Не е като да е единственото място, на което подавам документи... Не се отказвайте и въпреки оценката си, подайте си документите, никога не знаете дали няма да стане чудо :3
Имам въпроси, отново...При изпращането на желанията онлайн, чрез регистрацията, ми пише "Моля, заповядайте на наша каса в Университета да платите на място и носете съответните документи.", след като избрах да платя направо там, тъй като дори и да платя по банков път, аз ще си получа входящия номер само на място. Та, въпросът ми е какви са тези документи, по дяволите?! =.=
И още нещо...какво е работното време на тез' в ректората, за да знам по кое време да ида, че с тея влакове и автобуси от на майната си, никак не ми е удобно да идвам, зарад' тъпата им бележка.................. *силно разочарована*
"Никога не съжалявай за нещо, което някога те е накарало да се усмихнеш."
-
Amaya Yuki
- В началото бе словото
- Специалност: ---
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ---
И аз съм разочарована от себе си. Оправдавам оценката си на липсата на системен преподавател Дори нямам шанс ,но няма да се откажа от Японския. Ще пробвам пак догодина.
Документите би трябвало да са димплома, копие от нея и бележка за платена такса за класирането. Информационният център работи до 17ч. и мисля че отварят в 10. 
Вчера бях в Информационния център и всичко стана мноого бързо. На вратата видях, че работното време е от 8.30 до 17 часа , но мисля, че не работят в неделя 
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
За каква специалност си?smile_n написа:Вчера бях в Информационния център и всичко стана мноого бързо. На вратата видях, че работното време е от 8.30 до 17 часа , но мисля, че не работят в неделя
Къде се изгубихте всички бе, хора?!
И аз не знам къде се запиляха, но ми липсват. 
- purplechan
- В началото бе словото
Тука съм, следя ви, чудя се дали още някой ще се обади
Японистика, I курс
аз бях за китаистика..но не е много възможно да вляза
Естествено , че я записах на първо желание..чакам чудо!
Иначе вече гледам от добрата страна на всичко..някой ми беше казал , че с китайски няма реализация, но на мен си ми е мечта и не мисля да се отказвам
) Догодина или отивам в Германия да си я уча там...или кандидатствам пак. Пожелавам на всички ви да влезете още от първия път..но тайно се надявам за китаистика да са малко желаещите..
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Надявам се да не са изгубили надежда до един.radadaran написа:И аз не знам къде се запиляха, но ми липсват.
Ти беше за Японистика, нали? Как е оценката от изпита?
Аз имам 5.60 и откровено започвам да вярвам, че няма да ми стигне.