[КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Munetsuki
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Re: [КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика

Мнение от Munetsuki »

Имам 5,00 и 77 човека с по-висока оценка Т.Т Мисля, че ще се размина с японистиката....
Аватар
radadaran
В началото бе словото

Мнение от radadaran »

Не губи надежда! И аз съм се изложила, но поне си го очаквах :3 надявам се от тези 77 да няма хора с твоето желание, или поне да са 2-3ма... ПЪК! :love2:
Аватар
suny
В началото бе словото

Мнение от suny »

И аз не очаквах блестящ резултат /след като се усетих какви съм ги съчинявала :colors: /, но пък това 5,12 направо ме срази - единственото, което ми остана е да се надявам, че сред тези стотина души с по-висок бал, не са много желаещите за Японистика :drunken:
“You'll never find a rainbow if you're looking down”
Аватар
Dars_B
В началото бе словото

Мнение от Dars_B »

голяма излагация от мен -- 4.80
май ще трябва да се сбогувам с кореистиката :salute:
сега евентуално мога да разчитам само на новата специалност ако бала е по-нисък и не са я писали много хора :|
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Все пак повечето ще запишат филологии. С английски се влиза в твърде много неща в СУ. Проблемът на вашите специалности е, че местата са малко. Пожелавам ви успех. :)
Изображение

Изображение
Аватар
DreamOn
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от DreamOn »

Здравейте, хора :) ! Като цяло нямах намерение да се регистрирам и да споделям жалките си резултати, но реших, че това може да ви повдигне малко настроението :) . Аз колкото и да гледах, не можах да си намеря специалност, която да ми пасва, затова реших, че най-практично е да се насоча към езиците... Но, единствените езици, които ме влекът са японски и корейски. Уви, още докато правех изпита, разбрах, че ще съм много далече от оценката, която ми трябва за влизане. Но, както и да е, аз не съм от притеснителните, що се отнася до изпити и резултати (стига да не са специални изпити..от тях още ме побиват тръпки, нищо че повече никога няма да ми се наложи да държа такива :pale: ) и десет дена се радвам на живота, надявайки се че някакво чудо ще стане и ще имам сносна оценка. Вчера влизам да си видя резултата, и гледам - 3.04 ........ :shock: ..........Oh Shit!
И така приключи фантазията ми, че ще ме приемат в София :lol: . Сега се чудя, дали изобщо да подавам документи за класиране и да пиша само новата специалност или да си спестя 30 лв. и да ида на сладкарница :lol: . Та, общата идея беше, радвайте се на резултатите си, каквито и да са :) . Най-малкото, всеки изпит е опит и шанс да разбереш, къде се справяш и върху кое трябва да работиш повече. Пожелавам ви да ви приемат в най-подходящата за вас специалност :) !
Ужасно дълъг пост......Ако някой изобщо е отделил време да го прочете до тук: мислите ли да кандидатствате и някъде другаде, освен в Софийския?

П.П. Изпитах нужда да се пооправдая малко :lol: /това е най-ниската оценка която съм получавала НЯКОГА на изпит...а аз съм се явявала на доста изпити./ Изобщо не съм учила Английски език като предмет в училище, нито на курсове или уроци, така че се опитвам да гледам на ..жалката си оценка като на взет изпит, все пак, не е като да е двойка :lol: . Даже ако искам мога да вляза в някакви специалности....които...не искам да уча...пхаха :lol: .. Спирам вече, че така мога да напиша новела...
Аватар
redpsychopath
В началото бе словото

Мнение от redpsychopath »

Хахахахаха, да ви доповдигна настроението! XD
Познайте кой се издъни с твърда 3-ка на изпита! Ааааз~! XD
Е, шанс! Не е като да е единственото място, на което подавам документи... Не се отказвайте и въпреки оценката си, подайте си документите, никога не знаете дали няма да стане чудо :3

Имам въпроси, отново...При изпращането на желанията онлайн, чрез регистрацията, ми пише "Моля, заповядайте на наша каса в Университета да платите на място и носете съответните документи.", след като избрах да платя направо там, тъй като дори и да платя по банков път, аз ще си получа входящия номер само на място. Та, въпросът ми е какви са тези документи, по дяволите?! =.=
И още нещо...какво е работното време на тез' в ректората, за да знам по кое време да ида, че с тея влакове и автобуси от на майната си, никак не ми е удобно да идвам, зарад' тъпата им бележка.................. *силно разочарована*
"Никога не съжалявай за нещо, което някога те е накарало да се усмихнеш."
Amaya Yuki
В началото бе словото
Специалност: ---

Мнение от Amaya Yuki »

И аз съм разочарована от себе си. Оправдавам оценката си на липсата на системен преподавател Дори нямам шанс ,но няма да се откажа от Японския. Ще пробвам пак догодина.
Аватар
radadaran
В началото бе словото

Мнение от radadaran »

Документите би трябвало да са димплома, копие от нея и бележка за платена такса за класирането. Информационният център работи до 17ч. и мисля че отварят в 10. :D
smile_n
В началото бе словото

Мнение от smile_n »

Вчера бях в Информационния център и всичко стана мноого бързо. На вратата видях, че работното време е от 8.30 до 17 часа , но мисля, че не работят в неделя :)
Аватар
commedesf-ckdown
В началото бе словото

Мнение от commedesf-ckdown »

smile_n написа:Вчера бях в Информационния център и всичко стана мноого бързо. На вратата видях, че работното време е от 8.30 до 17 часа , но мисля, че не работят в неделя :)
За каква специалност си? :D
Къде се изгубихте всички бе, хора?!
Аватар
radadaran
В началото бе словото

Мнение от radadaran »

И аз не знам къде се запиляха, но ми липсват. :)
Аватар
purplechan
В началото бе словото

Мнение от purplechan »

Тука съм, следя ви, чудя се дали още някой ще се обади
Японистика, I курс
smile_n
В началото бе словото

Мнение от smile_n »

аз бях за китаистика..но не е много възможно да вляза :D Естествено , че я записах на първо желание..чакам чудо! :D Иначе вече гледам от добрата страна на всичко..някой ми беше казал , че с китайски няма реализация, но на мен си ми е мечта и не мисля да се отказвам :)) Догодина или отивам в Германия да си я уча там...или кандидатствам пак. Пожелавам на всички ви да влезете още от първия път..но тайно се надявам за китаистика да са малко желаещите..:D
Аватар
commedesf-ckdown
В началото бе словото

Мнение от commedesf-ckdown »

radadaran написа:И аз не знам къде се запиляха, но ми липсват. :)
Надявам се да не са изгубили надежда до един.
Ти беше за Японистика, нали? Как е оценката от изпита?
Аз имам 5.60 и откровено започвам да вярвам, че няма да ми стигне. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”