[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
g_ivanov
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Английски език
Някой има ли представа дали имам право да си оспорвам оценката, тъй като прочетох, че мога да си видя изпита между 17 и 19 юли? А първото класиране е на 16
-
southernsun
- В началото бе словото
Оценката от изпита за мое най-голямо съжаление е 3.80.Не знам какво толкова съм объркал , но...
Матурата ми по английски език е 5.81.Според вас имам ли шанс да влезна в АФ или някоя друга филология , или начална педагогика с чужд език ?
Матурата ми по английски език е 5.81.Според вас имам ли шанс да влезна в АФ или някоя друга филология , или начална педагогика с чужд език ?
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Оценка не може да се оспорва. Само ако има някаква техническа грешка при смятането на точките или качването в интернет,може да се оправи. Съжалявам.g_ivanov написа:Някой има ли представа дали имам право да си оспорвам оценката, тъй като прочетох, че мога да си видя изпита между 17 и 19 юли? А първото класиране е на 16
Психология,първи курс.
- ^elly^
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
5.20
Доволна съм!
Дано на есен сме колежки с останалите с първо желание АФ! 
"As long as love is in my heart, it's everywhere."
5.24!!! Много съм доволна! И аз съм за АФ първо желание
)
Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.
-
Йордан Христов
- В началото бе словото
сигурно са вземали точка за грешен отговор,имам 3,а бях убеден,че ще имам поне 4-4,50.... Поздравления на тези които са си взели изпита добре 
може ли да дадеш малко повече статистика за момчетата-колко процента имат равна на твоята и колко процента по-висок резултат?Йордан Христов написа:сигурно са вземали точка за грешен отговор,имам 3,а бях убеден,че ще имам поне 4-4,50.... Поздравления на тези които са си взели изпита добре
хаха не, определено не взимат точка за грешен отговорЙордан Христов написа:сигурно са вземали точка за грешен отговор,имам 3,а бях убеден,че ще имам поне 4-4,50.... Поздравления на тези които са си взели изпита добре
не винаги става така, както си го представяш... съжалявам
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
-
Йордан Христов
- В началото бе словото
по-висока оценка - 349 ( 57.7 %)
равна оценка - 71 ( 11.7 %)
убеден съм,че работата ми не е за 3,но те си правят каквото си знаят
равна оценка - 71 ( 11.7 %)
убеден съм,че работата ми не е за 3,но те си правят каквото си знаят
много ясно,че си правят кяквото си знаят-решили са,че 50 % да са 6-ци другото 2ки 3-ки 4-ки и 5-ци
Какви са тия глупости? Къде ги видяхте тия 50% шестици? Писаха горе, че повече или равно на 5.64 имат общо 4%. А който се съмнява как и защо има оценката, която има, да отиде да си види работата.
Има ли начин да е станала грешка при качването на резултатите? Случвало ли се е?
cast some light and you'll be alright
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Възможно е.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Някаква идея как да разбереш дали си ти късметлията и как се процедира в такъв случай?
Трябва да чакам до 17 юли ,когато ще мога да си видя изпитната работа ,за да разбера?
Трябва да чакам до 17 юли ,когато ще мога да си видя изпитната работа ,за да разбера?
cast some light and you'll be alright
зависи първо от мъж или жена си го прочел това.macharok написа:Какви са тия глупости? Къде ги видяхте тия 50% шестици? Писаха горе, че повече или равно на 5.64 имат общо 4%. А който се съмнява как и защо има оценката, която има, да отиде да си види работата.
близо 50% са 6-те според мен и това,което чета.