[КСК 2013] Английски език

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
mihaela.svetlanova
В началото бе словото

Re: [КСК 2013] Английски език

Мнение от mihaela.svetlanova »

на мене много ми е странно как става номерът да имат някои 3.00 точно до стотната както и двойките ??? за по високите не знам обаче ми е много интересен този факт със стотните
creepy
В началото бе словото

Мнение от creepy »

Честито на всички,които са изкарали хубави оценки.-1 от мен като конкуренция :) Мега много ме е яд за слабия резултат и няма да го споделя, но 548( 53.6 %) са преди мен.Аз пък още след изпита знаех, че съм се изложила тотално и сега не съм чак толкова фрапирана от резултата.Остава само матурата по БЕЛ.Чао, мечтани филологии, чакайте ме, педагогики! :D
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Мнение от cvetutyy »

Хееееей, много съм щастлива - Оценка 5.32 / 68 ( 6.6 %) / 8 ( 0.8 %)

Английска филология ми е първото желание и по мои изчисления съм вътре. ^_^
Очаквах много по - нисък резултат като цяло, затова еуфорията при мен е толкова голямаааа :D
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
chaos
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Мнение от chaos »

Здравейте, понеже явно съм тъп, съм изкарал 3 на изпита :) и въпросът ми е понеже и матурите ги оплесках и на тази по английски имам 4.60, а по български 4.90, има ли смисъл да се пробвам за някое класиране изобщо ?
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър

Мнение от cvetutyy »

chaos написа:Здравейте, понеже явно съм тъп, съм изкарал 3 на изпита :) и въпросът ми е понеже и матурите ги оплесках и на тази по английски имам 4.60, а по български 4.90, има ли смисъл да се пробвам за някое класиране изобщо ?
зависи какво искаш да учиш.
Познавам хора, които с 4ки на матурите учат.. независимо, че не е точно това, което желаят : )
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
SirmaRS
В началото бе словото
Специалност: Културология

Мнение от SirmaRS »

100% можеш да запишеш нещо, дори да не е точно каквото искаш. Но според мен си се пробвай и запиши. Недей да губиш инерция.
Аватар
chaos
В началото бе словото
Специалност: Българска филология

Мнение от chaos »

Благодаря за отговора ти, а с какви специалности са ?
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър

Мнение от cvetutyy »

chaos написа:Благодаря за отговора ти, а с какви специалности са ?
Ами сега се сещам за предучилищна педагогика с Английски..
със сигурност някоя филология може да те приемат, повечето са със супер нисък бал, разгледай ги.. Може пък някоя да ти хареса :)
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

creepy написа:Честито на всички,които са изкарали хубави оценки.-1 от мен като конкуренция :) Мега много ме е яд за слабия резултат и няма да го споделя, но 548( 53.6 %) са преди мен.Аз пък още след изпита знаех, че съм се изложила тотално и сега не съм чак толкова фрапирана от резултата.Остава само матурата по БЕЛ.Чао, мечтани филологии, чакайте ме, педагогики! :D
накрая ще покачат и бала на педагогиките,тъй като всички ще са писали на 2ро 3-те желание педагогики и ше искат да влезат с бал 20 21 22 :Д
dssittaaa
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от dssittaaa »

mihaela.svetlanova написа:
dssittaaa написа:На мен английският ми трябваше за туризъм,но сега няма как...И мисля да си ползвам матурата по биология.. :)

туризъм с биология?? е че става ли .. странна комбинация :Д успех :cheers: :cheers:

Не става въпрос,че ме скъсаха на изпита по английски и като цяло туризмът отпадна..Та ще си кандидатствам отделно нещо с биология :)
Жалко,че ми остава изпит по география,а вече изобщо нямам желание да уча като гледам какви специалности има (за човек,който не обича много много децата не са ок :D )
JaseyRae
В началото бе словото

Мнение от JaseyRae »

А кога излиза Първо класиране :D
Ichinka
В началото бе словото

Мнение от Ichinka »

16 юли. ^^
Roni :)
В началото бе словото

Мнение от Roni :) »

Според мен пробвай... и си пиши това което искаш на първо... пък знаеш ли. .. може и да успееш ((: стискаме палци...
Аватар
runare
Драскач

Мнение от runare »

Да, така е.Нека всеки пише на 1во място това,което иска,дори избощо да няма изгледи,че ще влезне.
Аватар
Beatle
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Beatle »

Почивен ден на Софийския е само в неделя нали?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”