[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
mihaela.svetlanova
- В началото бе словото
Re: [КСК 2013] Английски език
на мене много ми е странно как става номерът да имат някои 3.00 точно до стотната както и двойките ??? за по високите не знам обаче ми е много интересен този факт със стотните
Честито на всички,които са изкарали хубави оценки.-1 от мен като конкуренция
Мега много ме е яд за слабия резултат и няма да го споделя, но 548( 53.6 %) са преди мен.Аз пък още след изпита знаех, че съм се изложила тотално и сега не съм чак толкова фрапирана от резултата.Остава само матурата по БЕЛ.Чао, мечтани филологии, чакайте ме, педагогики! 
Хееееей, много съм щастлива - Оценка 5.32 / 68 ( 6.6 %) / 8 ( 0.8 %)
Английска филология ми е първото желание и по мои изчисления съм вътре. ^_^
Очаквах много по - нисък резултат като цяло, затова еуфорията при мен е толкова голямаааа
Английска филология ми е първото желание и по мои изчисления съм вътре. ^_^
Очаквах много по - нисък резултат като цяло, затова еуфорията при мен е толкова голямаааа
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
- chaos
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Здравейте, понеже явно съм тъп, съм изкарал 3 на изпита
и въпросът ми е понеже и матурите ги оплесках и на тази по английски имам 4.60, а по български 4.90, има ли смисъл да се пробвам за някое класиране изобщо ?
зависи какво искаш да учиш.chaos написа:Здравейте, понеже явно съм тъп, съм изкарал 3 на изпитаи въпросът ми е понеже и матурите ги оплесках и на тази по английски имам 4.60, а по български 4.90, има ли смисъл да се пробвам за някое класиране изобщо ?
Познавам хора, които с 4ки на матурите учат.. независимо, че не е точно това, което желаят : )
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
- SirmaRS
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
100% можеш да запишеш нещо, дори да не е точно каквото искаш. Но според мен си се пробвай и запиши. Недей да губиш инерция.
- chaos
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Благодаря за отговора ти, а с какви специалности са ?
Ами сега се сещам за предучилищна педагогика с Английски..chaos написа:Благодаря за отговора ти, а с какви специалности са ?
със сигурност някоя филология може да те приемат, повечето са със супер нисък бал, разгледай ги.. Може пък някоя да ти хареса
накрая ще покачат и бала на педагогиките,тъй като всички ще са писали на 2ро 3-те желание педагогики и ше искат да влезат с бал 20 21 22 :Дcreepy написа:Честито на всички,които са изкарали хубави оценки.-1 от мен като конкуренцияМега много ме е яд за слабия резултат и няма да го споделя, но 548( 53.6 %) са преди мен.Аз пък още след изпита знаех, че съм се изложила тотално и сега не съм чак толкова фрапирана от резултата.Остава само матурата по БЕЛ.Чао, мечтани филологии, чакайте ме, педагогики!
-
dssittaaa
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
mihaela.svetlanova написа:dssittaaa написа:На мен английският ми трябваше за туризъм,но сега няма как...И мисля да си ползвам матурата по биология..
туризъм с биология?? е че става ли .. странна комбинация :Д успех![]()
Не става въпрос,че ме скъсаха на изпита по английски и като цяло туризмът отпадна..Та ще си кандидатствам отделно нещо с биология
Жалко,че ми остава изпит по география,а вече изобщо нямам желание да уча като гледам какви специалности има (за човек,който не обича много много децата не са ок
А кога излиза Първо класиране 
-
Ichinka
- В началото бе словото
16 юли. ^^
Според мен пробвай... и си пиши това което искаш на първо... пък знаеш ли. .. може и да успееш ((: стискаме палци...
Да, така е.Нека всеки пише на 1во място това,което иска,дори избощо да няма изгледи,че ще влезне.
- Beatle
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Почивен ден на Софийския е само в неделя нали?