[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- woobie
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Английски език
Абе тея хора срам нямат.. Поне да кажат нещо дали ще са днес, утре, другата седмица. Ок разбирам, че работите са много ама поне могат да не се укриват като мишки....
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Някой, който е достатъчно отракан и не го е срам да звънне в Ректората да попита? 
- Lissome
- В началото бе словото
Вчера звънях аз и ми казаха, че до края на тази седмица трябва да излязат. Но не казаха точен ден. : (
"We all die. The goal isn't to live forever, the goal is to create something that will." — Chuck Palahniuk
Бродеща сред слънчогледите
Бродеща сред слънчогледите
-
Йордан Христов
- В началото бе словото
the pressure of awaiting the unknown 
- woobie
- В началото бе словото
Аз съм от прекалено отраканите и ще им кажа и други неща освен да ги попитам....commedesf-ckdown написа:Някой, който е достатъчно отракан и не го е срам да звънне в Ректората да попита?
Еее, не с лошо, де! 
Ох вече ме заболя пръста да натискам тоя refresh ...
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
- AleksandraPenova
- В началото бе словото
Здравейте. Аз следя от доста време мненията във форума, но все не се регистрирах, не знам и аз защо. Исках да споделя, че вчера аз звънях в информационния център и казаха същото, което един потребител е написал по-горе: до края на седмицата ще излязат. Относно трудността на изпита, на мен ми се стори прекалено лесна диктовката, в теста имаше някои объркващи неща, които аз в последствие разбрах, че не съм разбрала и съответно не съм отговорила правилно. Но все пак не бързам с изводите, ще видим какво ще стане. Исках да ви кажа също, че който иска да си подаде документите за класирането в центровете извън София, които са обявени в приложенията, не трябва да си прави онлайн регистрация!! Гледайте да не се объркате, защото ще трябва да ходите до София. В тези центрове всичко е на хартиен носител! Е, успех на всички и дано днес имаме късмета да ни успокоят душичките!
- purplechan
- В началото бе словото
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Оффффффффф...
purplechan написа:Потвърдено от ректората прясно - утре!

- woobie
- В началото бе словото
Хубавото мина. Само лошо ми остана...Eridanus написа:Еее, не с лошо, де!
- woobie
- В началото бе словото
Тука мога ли да псувам или ще ме баннат?
Eridanus написа:purplechan написа:Потвърдено от ректората прясно - утре!
+1
- geridem
- В началото бе словото
- Специалност: английски език
- Адрес в галерията на СУ: geridem
Благодаря за информацията! Аз се регистрирах онлайн, но дори специалности не съм избрала още и няма да продължавам, надявам се да не ми направят проблем в центъра, в който ще си подавам документите.. Иначе това е супер кофти... Трябва да си търсим успокояващи занимания за днесAleksandraPenova написа:Здравейте. Аз следя от доста време мненията във форума, но все не се регистрирах, не знам и аз защо. Исках да споделя, че вчера аз звънях в информационния център и казаха същото, което един потребител е написал по-горе: до края на седмицата ще излязат. Относно трудността на изпита, на мен ми се стори прекалено лесна диктовката, в теста имаше някои объркващи неща, които аз в последствие разбрах, че не съм разбрала и съответно не съм отговорила правилно. Но все пак не бързам с изводите, ще видим какво ще стане. Исках да ви кажа също, че който иска да си подаде документите за класирането в центровете извън София, които са обявени в приложенията, не трябва да си прави онлайн регистрация!! Гледайте да не се объркате, защото ще трябва да ходите до София. В тези центрове всичко е на хартиен носител! Е, успех на всички и дано днес имаме късмета да ни успокоят душичките!
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
— Jack Kerouac