Литература - темата в СУ!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

du6ata написа:80% 2ки върху Далчев или за литературата въобще
Абе не четете ли ,бе, нали ви казаха ,че в/у Далчев няма 2.00 - ки, или са супер малко...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

jantex написа:
Абе не четете ли ,бе, нали ви казаха ,че в/у Далчев няма 2.00 - ки, или са супер малко...
и все пак има! 80% много ли ти се виждат?! :lol:
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

du6ata написа:
jantex написа:
и все пак има! 80% много ли ти се виждат?! :lol:
върху есетата са
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

ами сметнете го! ако няма двойки на Далчев това значи, че над 80% са писали върху така нареченото "есе". естествено 4е има 2ки въху Далчев!!! и то не малко. 80% са върху целия изпит
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

добре,разбрахме!! С ЕСЕТАТА СМЕ ОБРЕЧЕНИ,ТЕЗИ ЗА ДАЛЧЕВ СА ВЪТРЕ!!!айде стига вече ,писна ми!!!всеки си защитава някаква измислена теза!поспрете се малко!!!не ви ли омръзна да повтаряте едно и също!ами направо да се отказваме тогава!явно всички са наясно какво ще бъде,кой ще влезе и на какво ще са слабите оценки!!!!дори и да е така защо да не се надяваме докрай!!
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

абе я стига - аз съм казала още преди изпитите , че ако не ни искат ще щурмуваме на щик :twisted: темата си я харесах, авторите са ми любими, ако не ми е оценена подобаващо ще си я открадна и ще си я сложа в рамка :shock: :twisted:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Хееееей! Самонавивате се! Не четете форума като не искате информация от типа "чул-недочул". Я вижте колко е хубаво навън... Излезте, покарайте колело, вижте се с приятели. Аз така направих и сега се чувствам по-добре. Take it easy... :angel11: :thumbright:
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

навън беше екстра ,но дано не завали, защото мисля вечерта да не съм в нас :drunken: :geek:
хайде SMILE и с пълна пара към СУ :wink:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Хора аз мисля, че тези двойки не са конкретни за Далчев или есето, а по -скоро са на всички тези, които си излязоха и не писаха нищо.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

greeny написа:колко имам аз е друга тема на разговор и е за друг форум, защото трябва доста да се цензурирам :oops: имам 4.75 и искам да взривя университета, защото Далчев е любимият ми автор - не от конспекта, а по принцип. не съм точила локуми, писах всичко, за което се говори че трябва да присъства и бях сигурна, че под 5.25 няма да имам. но какво да се прави - проверители!
п.с. според неофициалната информация има 80% двойки, така че аз и на това вече съм доволна
Това, че ти е любим автор няма абсолютно никакво значение ! По-добре се радвай на оценката, която е доста висока за СУ. Проверяващия не го интересува кой автор ти е любим. И аз миналата година като се падна Димов само дето не се разплаках от радост и след 28 написани страници си мислех, че ще имам над 5 а имах 2. Всичко зависи от проверяващия.
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

maimunka е права . никой не се сети , че огромен % са излезналите :wink: така че - ето повод за оптимизъм :D
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Joyride написа:maimunka е права . никой не се сети , че огромен % са излезналите :wink: така че - ето повод за оптимизъм :D
По мои наблюдения в моята стая поне 50 % от хората си тръгнаха.
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

от нашата стая първоначално никой не си тръгна, но всички бяха като ударени от гръм. голяма тишина цареше.. но като мина по-малко от час си тръгнаха 2-3, после още няколко. но не си тръгнаха много.бяхме . . .30 човека в стаята. но съдейки от репортажите след това са си тръгнали мно-о-го хора. така че тези проверяващи трябва да са ни поощрили, че сме останали, защото можеше да проверяват 10-20 изпита :twisted:
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

И аз си мисля, че самият факт, че сме останали и сме писали ... трябва да бъдем поощрени.
Аватар
DARINA
В началото бе словото

Мнение от DARINA »

аз мисля че това беше наи тъпата възможна тема и не мога да разбера зашто студентите се радват на нея а кандидат стъдентите не може би заштото не се е налагало да пишат по тази глупава тема
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”