Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ами сметнете го! ако няма двойки на Далчев това значи, че над 80% са писали върху така нареченото "есе". естествено 4е има 2ки въху Далчев!!! и то не малко. 80% са върху целия изпит
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
добре,разбрахме!! С ЕСЕТАТА СМЕ ОБРЕЧЕНИ,ТЕЗИ ЗА ДАЛЧЕВ СА ВЪТРЕ!!!айде стига вече ,писна ми!!!всеки си защитава някаква измислена теза!поспрете се малко!!!не ви ли омръзна да повтаряте едно и също!ами направо да се отказваме тогава!явно всички са наясно какво ще бъде,кой ще влезе и на какво ще са слабите оценки!!!!дори и да е така защо да не се надяваме докрай!!
абе я стига - аз съм казала още преди изпитите , че ако не ни искат ще щурмуваме на щик темата си я харесах, авторите са ми любими, ако не ми е оценена подобаващо ще си я открадна и ще си я сложа в рамка
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Хееееей! Самонавивате се! Не четете форума като не искате информация от типа "чул-недочул". Я вижте колко е хубаво навън... Излезте, покарайте колело, вижте се с приятели. Аз така направих и сега се чувствам по-добре. Take it easy...
greeny написа:колко имам аз е друга тема на разговор и е за друг форум, защото трябва доста да се цензурирам имам 4.75 и искам да взривя университета, защото Далчев е любимият ми автор - не от конспекта, а по принцип. не съм точила локуми, писах всичко, за което се говори че трябва да присъства и бях сигурна, че под 5.25 няма да имам. но какво да се прави - проверители!
п.с. според неофициалната информация има 80% двойки, така че аз и на това вече съм доволна
Това, че ти е любим автор няма абсолютно никакво значение ! По-добре се радвай на оценката, която е доста висока за СУ. Проверяващия не го интересува кой автор ти е любим. И аз миналата година като се падна Димов само дето не се разплаках от радост и след 28 написани страници си мислех, че ще имам над 5 а имах 2. Всичко зависи от проверяващия.
от нашата стая първоначално никой не си тръгна, но всички бяха като ударени от гръм. голяма тишина цареше.. но като мина по-малко от час си тръгнаха 2-3, после още няколко. но не си тръгнаха много.бяхме . . .30 човека в стаята. но съдейки от репортажите след това са си тръгнали мно-о-го хора. така че тези проверяващи трябва да са ни поощрили, че сме останали, защото можеше да проверяват 10-20 изпита
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
аз мисля че това беше наи тъпата възможна тема и не мога да разбера зашто студентите се радват на нея а кандидат стъдентите не може би заштото не се е налагало да пишат по тази глупава тема