Общежития
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Общежития
Кога е записването за общежития, как се формира балът?
Не успях да намеря актуална информация и срокове.
Не успях да намеря актуална информация и срокове.
Re: Общежития
Казаха ми, че в края на юли щяло да излезе инфо.А за бала - предполагам ще приемат с този, с който си влязъл в специалността ти.Ще има определена бройка за факултета ти и така.Ако не е по този предполагаем от мен начин, вероятно с дипломата.Но по-вероятно първото.
- pifiella
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Балът се формира така:Например в балообразуването ти участват 5 оценки(примерно за журналистика - 2х писмен + 1 път оценката от устния + 1 път история + 1 път матура) и това нещо ти дава накакъв сбор,например 27, и това 27 го делиш на 5,защото се е получило от 5 оценки.Nope написа:Кога е записването за общежития, как се формира балът?
Разбра ли ме?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
krokodilagena
- В началото бе словото
и аз така разбрах че се формира бала , но имам въпрос - ако участваш с матура -схемата се променя.При някой специалност оценката от матурата се удвоява , а оценката от изпита се утроява.Ако си кандидатствал с матура примерно участват 5 оценки , а с изпит 6 оценки ,тогава как ще се изчислява балът за общежитие?pifiella написа:Балът се формира така:Например в балообразуването ти участват 5 оценки(примерно за журналистика - 2х писмен + 1 път оценката от устния + 1 път история + 1 път матура) и това нещо ти дава накакъв сбор,например 27, и това 27 го делиш на 5,защото се е получило от 5 оценки.Nope написа:Кога е записването за общежития, как се формира балът?
Разбра ли ме?
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А ако кандидатствам с три оценки, но максималният бал е 30, пак ли на 5 деля или на 3?
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Каква е процедурата по кандидатстване за общежитие от човек, който е 3та година и досега е живял на квартира?
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
5Nasecomix написа:А ако кандидатствам с три оценки, но максималният бал е 30, пак ли на 5 деля или на 3?
- Nasecomix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
^ Е-е-е, отиде ми почти 6цата.. 
Доходите някаква роля играят ли?
Мисля,че да :]]Nope написа:Доходите някаква роля играят ли?
Е, по-конкретно?sunybuny написа: Мисля,че да :]]
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Същата като за всички останали, подава документи онлайн като наближи срокът.Angel_N написа:Каква е процедурата по кандидатстване за общежитие от човек, който е 3та година и досега е живял на квартира?
Ако не те приемат на първо класиране, което е по успех, след това има второ класиране, което е по социален критерий - един от всички критерии (най-маловажнят) е доходът на член от семейството.Nope написа:Е, по-конкретно?sunybuny написа: Мисля,че да :]]
Първокурсниците кога подават документи за общежитие?
И какви?
И какви?
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Миналата година колко е бил минималният бал за общежитие или е различно за всеки факултет?
Извинявам за глупавия въпрос. Изчетох почти всичко, което открих за общежитията, но пак почти нищо не ми стана ясно
Извинявам за глупавия въпрос. Изчетох почти всичко, което открих за общежитията, но пак почти нищо не ми стана ясно
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
http://uni-campus.net/index.php?section ... es_id=1192 Класацията от миналата година за ФЖМК