логично е..^elly^ написа:Тоест, искаш да кажеш, че ако не съм приета по първо желание (АФ), това означава, че най-вероятно няма да съм приета и по второ (Психология)?
ама никога не се знае де : ) не губи надежда
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
логично е..^elly^ написа:Тоест, искаш да кажеш, че ако не съм приета по първо желание (АФ), това означава, че най-вероятно няма да съм приета и по второ (Психология)?
Имаш ли информация колко са били явилите се на този изпит предишните години?tournesolts написа:мдаа, а аз се притеснявах за есетобтв, били сме само 1740 души тази година, колко обнадеждаващо
Никакваlalalalala написа:Имаш ли информация колко са били явилите се на този изпит предишните години?tournesolts написа:мдаа, а аз се притеснявах за есетобтв, били сме само 1740 души тази година, колко обнадеждаващо
да, миналата 1800, по-миналата - 2100 ..някъде така четохlalalalala написа:Имаш ли информация колко са били явилите се на този изпит предишните години?tournesolts написа:мдаа, а аз се притеснявах за есетобтв, били сме само 1740 души тази година, колко обнадеждаващо
абе половината ще имат двойки, повечето даже не знаят какъв е формата на изпита.tournesolts написа:Никакваlalalalala написа:Имаш ли информация колко са били явилите се на този изпит предишните години?tournesolts написа:мдаа, а аз се притеснявах за есетобтв, били сме само 1740 души тази година, колко обнадеждаващо
Знам със сигурност, че явилите се на български език тази година са доста по - малко от предишни години, което ме навежда на мисълта, че тази година повечко хора са се насочили към английски...
Eridanus написа:А дано, че вече изпадам в истерия!
дааааа?commedesf-ckdown написа:Хорааааааа...
Много ме е страаах....cvetutyy написа:дааааа?commedesf-ckdown написа:Хорааааааа...