[КСК 2013] Журналистика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Aleksandrova
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Журналистика

Мнение от Aleksandrova »

mstavrev написа:Дали ще ги видим тези оценки днес хах...
Сигурно... към 10, 11 довечера...
Аватар
Delyan_Elmo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Delyan_Elmo »

pifiella написа:
Delyan_Elmo написа:Аз попаднах в Комисия 3. Посрещнаха ме три изключително симпатични дами,с които се получи една много приятна дискусия
И аз попаднах в третата комисия.Много усмихнати бяха нищо,че беше 4 часа.А русата жена при теб говореше ли нещо,защото при мен само мълчеше и си клатеше главата? :mrgreen:
Абсолютно същата ситуация xD Единствено накрая,буквално,когато излизах ме попита дали може да ми зададе един личен въпрос и с усмивка и отговорих да,разбира се,макар вътрешно да бях WTF?!. Попита ме дали кандидатствам за първи път и къде съм учил (:

По време на дискусията обаче само едната дама даваше вид,че си комуникираме и подаваше някакви реакции,освен кимане и мигане xD
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Delyan_Elmo написа:
pifiella написа:
Delyan_Elmo написа:Аз попаднах в Комисия 3. Посрещнаха ме три изключително симпатични дами,с които се получи една много приятна дискусия
И аз попаднах в третата комисия.Много усмихнати бяха нищо,че беше 4 часа.А русата жена при теб говореше ли нещо,защото при мен само мълчеше и си клатеше главата? :mrgreen:
Абсолютно същата ситуация xD Единствено накрая,буквално,когато излизах ме попита дали може да ми зададе един личен въпрос и с усмивка и отговорих да,разбира се,макар вътрешно да бях WTF?!. Попита ме дали кандидатствам за първи път и къде съм учил (:

По време на дискусията обаче само едната дама даваше вид,че си комуникираме и подаваше някакви реакции,освен кимане и мигане xD
Аха!
С мен говореше само тая към вратата,а и аз гледах само нея и ми беше най-симпатична!
И ИМА РЕЗУЛТАТИ!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
arebe
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от arebe »

Има резултати !

Имам и въпрос. :lol: Къде мога да видя план за учебните занятия в Журналистика и PR ?
Аватар
Delyan_Elmo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Delyan_Elmo »

Ще се виждаме^^ (:
Аватар
morwen
В началото бе словото

Мнение от morwen »

Изпитът мина така неусетно, че не си спомням вече какво съм говорила. Доволна съм от оценката си, можеше и повече, но се уплаших като влязох, омотах първият въпрос и стана малко сконфузно. Иначе други татуирани студенти, да са ги питали нещо за татусите им? :D Беше забавно. Даже не знам в коя комисия съм била, бяха три жени, едната руса, тази в средата.
Иначе супер много се забавлявах с асистентите (ако мога така да ги нарека), които бяха пред залата. Особено единият, който се оказа, че е бил в родният ми град и го определи като от филм на Кустурица. :D
И така, успех на всички, тази сутрин пуснах документите за класиране и каквото стане, това ще е . :)
"Съществувaт толковa пътищa, колкото отделни души "
Аватар
christinad
В началото бе словото

Мнение от christinad »

Успех и от мен!! :girl_blum2:
Don't judge someone just because they sin differently than you.
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО
Курс: първи

Мнение от Geri.A »

Учебния план, доколкото знам, трудно ще го намериш някъде в нета, мога да пратя този за ПР на лс : )
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Аватар
krupela
В началото бе словото
Специалност: книгоиздаване

Мнение от krupela »

Здравейте! Ще споделите ли как сте с баловете горе-долу? :roll:
Никога не позволявай на страха от поражение да ти попречи да се състезаваш!
Аватар
Delyan_Elmo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Delyan_Elmo »

28,29,но имам все още известни колебания коя от двете специалности да запиша..
Аватар
krupela
В началото бе словото
Специалност: книгоиздаване

Мнение от krupela »

Delyan_Elmo написа:28,29,но имам все още известни колебания коя от двете специалности да запиша..
Браво :cheers: ! Пиши това, което ти е на сърце, въпреки че се препокриват Жк и Во.
Никога не позволявай на страха от поражение да ти попречи да се състезаваш!
Аватар
Delyan_Elmo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Delyan_Elmo »

Все още се опитвам да разчета знаците и сигналите,които то изпраща към мозъка в коя насока желае да се разтуптява с по-силно вълнение^
muffin
В началото бе словото

Мнение от muffin »

Delyan_Elmo написа:Все още се опитвам да разчета знаците и сигналите,които то изпраща към мозъка в коя насока желае да се разтуптява с по-силно вълнение^
Прегледай програмите и на двете специалности и виж къде предметите по ти харесват. Иначе с ВО също можеш да си журналист, обратното май не става. Перифразирам професор от факултета. Друг вариант - бакалавър по едното, магистър по другото :)
Аватар
christinad
В началото бе словото

Мнение от christinad »

muffin написа:
Delyan_Elmo написа:Все още се опитвам да разчета знаците и сигналите,които то изпраща към мозъка в коя насока желае да се разтуптява с по-силно вълнение^
Прегледай програмите и на двете специалности и виж къде предметите по ти харесват. Иначе с ВО също можеш да си журналист, обратното май не става. Перифразирам професор от факултета. Друг вариант - бакалавър по едното, магистър по другото :)
Аз пък знам, че е точно обратното, журналист може да стане PR,но един PR по-трудно да стане журналист :|
Don't judge someone just because they sin differently than you.
Аватар
Mephisto
От дъжд на вятър
Специалност: Книгоиздаване
Курс: втори

Мнение от Mephisto »

Колеги, образованието във ФЖМК може да ви научи на много неща. Запишете специалността, която ви харесва. Ако влезете в специалност Журналистика винаги ще имате възможност да научите повече за PR/Книгоиздаване и обратното. :)
Много от студентите от специалностите PR и Книгоиздаване са страхотни журналисти. Както и имаме невероятни PR специалисти от Книгоиздаване и Журналистика.
:faroah:
.:{~Блог~}:.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”