Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
-
No`More`Sleep
- В началото бе словото
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Браво! Стискам палци. Аз също не ходих на уроци, а сама се готвих, но не толкова старателно.Lilith_ написа:Catherine написа:Има ли някой друг като мен, който се е явил на литература без никаква специална подготовка а само на късмет?
Ако имаш предвид без курсове и частни уроци - аз. Но иначе сама бая сериозно си се готвих. Четох, писах и т.н.
Последно промяна от Catherine на 25 Юли 2006, 13:13, променено общо 1 път.
- пикси
- Драскач
Казват - моля за още малко търпение, утре....все така, все така.....не бързат, ама поне обещават да е преди 28. Може би помните как ви написах тук някъде, че 10-те обявени дни са силно теоритични....играла съм в този цирк, затова и си знаех.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
Puff4e написа:по коя тема писа и колко горе-долу?Catherine написа:Има ли някой друг като мен, който се е явил на литература без никаква специална подготовка а само на късмет?
Писах по втората тема, но ме е срам да кажа колко.
- greeny
- Пишете, о, братя
работите вече са проверени и разсекретени. аз лично вече си знам оценката, но за това трябва просто да познавате някой от техническата комисия. при мен стана с много въртене на телефони и то още вчера към 23 и нещо. не мога да разбера какво толкова правят! наистина не е особено морално да се държат в очакване хора, на които от това им зависи бъдещето, при положение, че резултати ИМА от 24ти, а те ще ги изнесат на 26ти!
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- greeny
- Пишете, о, братя
колко имам аз е друга тема на разговор и е за друг форум, защото трябва доста да се цензурирам
имам 4.75 и искам да взривя университета, защото Далчев е любимият ми автор - не от конспекта, а по принцип. не съм точила локуми, писах всичко, за което се говори че трябва да присъства и бях сигурна, че под 5.25 няма да имам. но какво да се прави - проверители!
п.с. според неофициалната информация има 80% двойки, така че аз и на това вече съм доволна
п.с. според неофициалната информация има 80% двойки, така че аз и на това вече съм доволна
не искам състрадание от хората!
-
Elle Woods
- В началото бе словото