Сигурно... към 10, 11 довечера...mstavrev написа:Дали ще ги видим тези оценки днес хах...
[КСК 2013] Журналистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Aleksandrova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Журналистика
- Delyan_Elmo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Абсолютно същата ситуация xD Единствено накрая,буквално,когато излизах ме попита дали може да ми зададе един личен въпрос и с усмивка и отговорих да,разбира се,макар вътрешно да бях WTF?!. Попита ме дали кандидатствам за първи път и къде съм учил (:pifiella написа:И аз попаднах в третата комисия.Много усмихнати бяха нищо,че беше 4 часа.А русата жена при теб говореше ли нещо,защото при мен само мълчеше и си клатеше главата?Delyan_Elmo написа:Аз попаднах в Комисия 3. Посрещнаха ме три изключително симпатични дами,с които се получи една много приятна дискусия
По време на дискусията обаче само едната дама даваше вид,че си комуникираме и подаваше някакви реакции,освен кимане и мигане xD
- pifiella
- Пишете, о, братя
Аха!Delyan_Elmo написа:Абсолютно същата ситуация xD Единствено накрая,буквално,когато излизах ме попита дали може да ми зададе един личен въпрос и с усмивка и отговорих да,разбира се,макар вътрешно да бях WTF?!. Попита ме дали кандидатствам за първи път и къде съм учил (:pifiella написа:И аз попаднах в третата комисия.Много усмихнати бяха нищо,че беше 4 часа.А русата жена при теб говореше ли нещо,защото при мен само мълчеше и си клатеше главата?Delyan_Elmo написа:Аз попаднах в Комисия 3. Посрещнаха ме три изключително симпатични дами,с които се получи една много приятна дискусия
По време на дискусията обаче само едната дама даваше вид,че си комуникираме и подаваше някакви реакции,освен кимане и мигане xD
С мен говореше само тая към вратата,а и аз гледах само нея и ми беше най-симпатична!
И ИМА РЕЗУЛТАТИ!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Има резултати !
Имам и въпрос.
Къде мога да видя план за учебните занятия в Журналистика и PR ?
Имам и въпрос.
- Delyan_Elmo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ще се виждаме^^ (:
Изпитът мина така неусетно, че не си спомням вече какво съм говорила. Доволна съм от оценката си, можеше и повече, но се уплаших като влязох, омотах първият въпрос и стана малко сконфузно. Иначе други татуирани студенти, да са ги питали нещо за татусите им?
Беше забавно. Даже не знам в коя комисия съм била, бяха три жени, едната руса, тази в средата.
Иначе супер много се забавлявах с асистентите (ако мога така да ги нарека), които бяха пред залата. Особено единият, който се оказа, че е бил в родният ми град и го определи като от филм на Кустурица.
И така, успех на всички, тази сутрин пуснах документите за класиране и каквото стане, това ще е .
Иначе супер много се забавлявах с асистентите (ако мога така да ги нарека), които бяха пред залата. Особено единият, който се оказа, че е бил в родният ми град и го определи като от филм на Кустурица.
И така, успех на всички, тази сутрин пуснах документите за класиране и каквото стане, това ще е .
"Съществувaт толковa пътищa, колкото отделни души "
- christinad
- В началото бе словото
Успех и от мен!! 
Don't judge someone just because they sin differently than you.
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Учебния план, доколкото знам, трудно ще го намериш някъде в нета, мога да пратя този за ПР на лс : )
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- krupela
- В началото бе словото
- Специалност: книгоиздаване
Здравейте! Ще споделите ли как сте с баловете горе-долу? 
Никога не позволявай на страха от поражение да ти попречи да се състезаваш!
- Delyan_Elmo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
28,29,но имам все още известни колебания коя от двете специалности да запиша..
- krupela
- В началото бе словото
- Специалност: книгоиздаване
БравоDelyan_Elmo написа:28,29,но имам все още известни колебания коя от двете специалности да запиша..
Никога не позволявай на страха от поражение да ти попречи да се състезаваш!
- Delyan_Elmo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Все още се опитвам да разчета знаците и сигналите,които то изпраща към мозъка в коя насока желае да се разтуптява с по-силно вълнение^
-
muffin
- В началото бе словото
Прегледай програмите и на двете специалности и виж къде предметите по ти харесват. Иначе с ВО също можеш да си журналист, обратното май не става. Перифразирам професор от факултета. Друг вариант - бакалавър по едното, магистър по друготоDelyan_Elmo написа:Все още се опитвам да разчета знаците и сигналите,които то изпраща към мозъка в коя насока желае да се разтуптява с по-силно вълнение^
- christinad
- В началото бе словото
Аз пък знам, че е точно обратното, журналист може да стане PR,но един PR по-трудно да стане журналистmuffin написа:Прегледай програмите и на двете специалности и виж къде предметите по ти харесват. Иначе с ВО също можеш да си журналист, обратното май не става. Перифразирам професор от факултета. Друг вариант - бакалавър по едното, магистър по друготоDelyan_Elmo написа:Все още се опитвам да разчета знаците и сигналите,които то изпраща към мозъка в коя насока желае да се разтуптява с по-силно вълнение^
Don't judge someone just because they sin differently than you.
- Mephisto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
Колеги, образованието във ФЖМК може да ви научи на много неща. Запишете специалността, която ви харесва. Ако влезете в специалност Журналистика винаги ще имате възможност да научите повече за PR/Книгоиздаване и обратното.
Много от студентите от специалностите PR и Книгоиздаване са страхотни журналисти. Както и имаме невероятни PR специалисти от Книгоиздаване и Журналистика.

Много от студентите от специалностите PR и Книгоиздаване са страхотни журналисти. Както и имаме невероятни PR специалисти от Книгоиздаване и Журналистика.
.:{~Блог~}:.