Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Подиграваме се(поне аз),защото на около 7 милиметра от твоята тема има специална тема за ВО,в която можеш да получиш повечко инфо,ама защо ни е да търсим,като може наготово да претупаме нова тема?
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
За да питам, по пътя на логиката, не съм намерила инфо ... исках, ако някой знае да ми каже или прати мин бал от 3 класиране за миналата година но както и да е.. всеки си гледа собствения задник в този форум.. no hard feelings though
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Имам 18,60 бал (говоря за ФМИ ) но не ми стига на 1-во класиране за нито една от специалностите информатика (19,50)
Инф.Системи (20,10) и комп.науки (21.00) имам ли някакъв шанс за 2-ро класиране ? Дилемата ми е че съм приет в ТУ и ако отида тук на 2-ро класиране изтървам там записването а в СУ съм кофти специалност -Физика и Информатика ....