Помощ

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

anetaivaylovam
В началото бе словото

Помощ

Мнение от anetaivaylovam »

Искам да попитам с оценка от матура по биология 5.72 мога ли да влезна специалност Молекулярна биология или Биомениджмънт и с бал 26.72 дали мога да влезна фармация? Благодаря ви предварително :)
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

Re: Помощ

Мнение от cvetutyy »

anetaivaylovam написа:Искам да попитам с оценка от матура по биология 5.72 мога ли да влезна специалност Молекулярна биология или Биомениджмънт и с бал 26.72 дали мога да влезна фармация? Благодаря ви предварително :)
Съжалявам, ако те обиждам, но това е напълно малоумен въпрос.
Как някой кандидат - студент би знаел какви са евентуалните ти шансове да влезеш?
Баловете се променят, а и е твоя работа да ги следиш.
Всичко е възможно на този свят, подай си документите и чакай.. ако няма голям наплив, шансовете ти са големи, но засега няма как да го разбереш, още по - малко от мнението на някой тук. : )
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Имам 5.33 на матурата по френски и 3.60 на изпита по математика. Според вас ще имам ли шанс да вляза МО на първо класиране? Мисля да го пиша второ желание, защото първото ми е Медицина, но не съм убеден, че за там ще ми стигне балът. В краен случай ще се боря за ЯТЯЕ и ако и там не вляза... :dvgmax_01:
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
FNansen
В началото бе словото
Специалност: История и география
Курс: първи

Мнение от FNansen »

Здравейте! Искам да ви попитам имам ли шанс да ме приемат История и география. Не съм ходил на изпит ,имам 6.00 на матурата по география ,6.00 по история и география от дипломата,но тъй като матурата се умножава по коеф. 2.5 бала ми е 27 . Ще ми стигне ли ?

ПС : Миналата година на История и география някой знае ли колко е бил мин. бал ?
mkaDGr
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от mkaDGr »

cvetutyy знае :D
Абе човек, като ще копи-пействаш хаотично във форумите поне поглеждай горните мнения.
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Ще вл;езеш, ако имаш... 3 от дипломата и на матурата. Няма наплив за тази специалност, но е хубаво че имаш женание. :wink: Като теб ще има още няколко.. най-много.
Изображение

Изображение
anetaivaylovam
В началото бе словото

Мнение от anetaivaylovam »

clinical_dead написа:Ще вл;езеш, ако имаш... 3 от дипломата и на матурата. Няма наплив за тази специалност, но е хубаво че имаш женание. :wink: Като теб ще има още няколко.. най-много.

Биомениджмънт ли ? : )
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”