Световен тенис
Модератори: ники, Methuselah
Re: Световен тенис
С тая игра - едвам във втори кръг
Играе ми се тенис.Някой навит?
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Отдавна не бях гледал мачове, но Джокович-Димитров ми допадна много: интересни и оригинални отигравания, някои страхотни, които вероятно ще влязат в разните класации, хумор и въобще - много приятна емоция : )
( :......Blog...... : )
- Monax
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: друг
Все пак това е шоу мач. Много добре се получи.
Съгласен съм! шоуто беше преди всичко. Но все пак Гришо тряаше да го победи!
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
сега играе с някакъв Zemlja - прави ми впечатление, че Гришо поддържа еднакво ниво на игра - без значение срещу непознат ли играе или срещу световния номер едно... Взе първия сет и сега са 4:4...
( :......Blog...... : )
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Добре се справя за момента, ама не трябва да се отпуска. Ако може да го вземе в три сета, би било чудесно.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Отиде, отиде. Почвам вече много да му се ядосвам на това момче - само си усложнява живота. А след отпадането на Робредо и Фед, Уимбълдън за мен генерално приключи.
Ще видя какво ще направят Хаас и Пиронкова, и това е.
Ще видя какво ще направят Хаас и Пиронкова, и това е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
http://www.dnes.bg/drugi-sportove/2013/ ... ent-newest
Колкото повече напредва Григор в ранглистата, толкова повече храна по-него след провал. Вижте какви малоумни коментари има, и то пълни с "лайкове", а конструктивните мнения са "на минус". Гледайте сега и Кубрат, ако загуби за световната титла какво ще стане. Няма да има и помен от голямата гордост, а ще го плюят, че е посрамил България.
Колкото повече напредва Григор в ранглистата, толкова повече храна по-него след провал. Вижте какви малоумни коментари има, и то пълни с "лайкове", а конструктивните мнения са "на минус". Гледайте сега и Кубрат, ако загуби за световната титла какво ще стане. Няма да има и помен от голямата гордост, а ще го плюят, че е посрамил България.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Глупости на търкалета. Гарантирам ти на 200%,че единственият хейт,който евентуално ще се сипе по Кубрат при загуба,ще бъде тип трол.
Колкото до Димитров - да имаш такова изобилие от талант и да го изхвърляш в кревата на Маша е недопустимо и не заслужава нищо по-малко от храната,която получава.
Колкото до Димитров - да имаш такова изобилие от талант и да го изхвърляш в кревата на Маша е недопустимо и не заслужава нищо по-малко от храната,която получава.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.