СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
mimikosh
- В началото бе словото
- Специалност: biologia
- Курс: завършил
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Може би вече сте коментирали вече,но -може ли записването да се извърши от някой друг и трябва ли нот. заверено пълномощноБ
- kikiii
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Извинявам се предварително ако е отговаряно някъде на въпросите ми,но не открих нищо конкретно,а информацията в сайта относно подаването на документи за класиране малко ме обърка
Първо да кажа,че не съм от София и искам да питам за всеки случай и тук дали е възможно от моя град да подам документи без да се разкарвам? Другото,което не ми е ясно съвсем е самата процедура - от прочетеното разбирам,че първо задължително се регистрирам в сайта,предполагам след 24 юни,а след това отивам в съответното бюро в града ми,където представям оригинал и копие от дипломата,лична карта и квитанция
Друго,което искам да попитам е дали има някакъв начин да се регистрирам и да подам документите си онлайн изцяло без да използвам услугите на бюрата или да идвам до София? Извинявам се за тъпите въпроси и ще съм благодарна ако някой помогне 
Има ли някой информация кога излиза второ класиране? Просто да знам за всеки случай
Поне горе долу след колко време е след първо?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Вторият етап на класиране се обявява на 23 юли 2013 г.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lozhenie_4
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lozhenie_5
Няма как да стане единствено онлайн - винаги трябва да се отиде на място и да се опкаже оригинала на дипломата.
Принципно трябва нотариално заверено пълномощно. Дефакто обикновено може да мине номера и без него.mimikosh написа:Може би вече сте коментирали вече,но -може ли записването да се извърши от някой друг и трябва ли нот. заверено пълномощноБ
kikiii написа:Извинявам се предварително ако е отговаряно някъде на въпросите ми,но не открих нищо конкретно,а информацията в сайта относно подаването на документи за класиране малко ме объркаПърво да кажа,че не съм от София и искам да питам за всеки случай и тук дали е възможно от моя град да подам документи без да се разкарвам? Другото,което не ми е ясно съвсем е самата процедура - от прочетеното разбирам,че първо задължително се регистрирам в сайта,предполагам след 24 юни,а след това отивам в съответното бюро в града ми,където представям оригинал и копие от дипломата,лична карта и квитанция
Друго,което искам да попитам е дали има някакъв начин да се регистрирам и да подам документите си онлайн изцяло без да използвам услугите на бюрата или да идвам до София? Извинявам се за тъпите въпроси и ще съм благодарна ако някой помогне
Няма как да стане единствено онлайн - винаги трябва да се отиде на място и да се опкаже оригинала на дипломата.
-
Divemaster
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте
искам да ви попитам ако на първо класиране съм приет да речем 5то желание но искам по-горно, трябва да отида до факултета в който кандидатствам да си депозирам дипломата и да подам молба за да участвам във второ. Добрe участвам във второ а ако на второ не ме приемат в по-горно мое желание мога ли да участвам в трето класиране, пак ли трябва да ходя до факултета и да подавам молба?
искам да ви попитам ако на първо класиране съм приет да речем 5то желание но искам по-горно, трябва да отида до факултета в който кандидатствам да си депозирам дипломата и да подам молба за да участвам във второ. Добрe участвам във второ а ако на второ не ме приемат в по-горно мое желание мога ли да участвам в трето класиране, пак ли трябва да ходя до факултета и да подавам молба?
DEEP DOWN YOU WANT THE BEST
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Този въпрос така и не го изясниха. Мисля, че за всеки факултет е различно. Специално за ЮФ не е необходимо.Divemaster написа:пак ли трябва да ходя до факултета и да подавам молба?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Здравейте,
предстои ми изпит по математика на 23-ти Юни и имам следният въпрос:
Тъй като след изпита ще се състои записване на мои лични желания за различни специалности а аз се интересувам от компютърните специалности във ФМИ, но бих искал да разбера има ли някъде из сайта където мога да видя в кои други специалности мога да участвам като полагам изпит по Математика или да участвам с матурата си по Български Език и Литература? Матурата по математика не я слагам като опция за разглеждане на специалности, тъй като най-вероятно където може с матура в дадена специалност, там може и с Модул 2 на Софийски Университет.
Много ще съм благодарен ако можете да ми помогнете с ориентирането за някъде във форума или сайта на самия университет за документ който може да ми улесни търсенето на специалностите в които мога да участвам за класиране с оценките от гореспоменатите изпити.
Благодаря предварително.
предстои ми изпит по математика на 23-ти Юни и имам следният въпрос:
Тъй като след изпита ще се състои записване на мои лични желания за различни специалности а аз се интересувам от компютърните специалности във ФМИ, но бих искал да разбера има ли някъде из сайта където мога да видя в кои други специалности мога да участвам като полагам изпит по Математика или да участвам с матурата си по Български Език и Литература? Матурата по математика не я слагам като опция за разглеждане на специалности, тъй като най-вероятно където може с матура в дадена специалност, там може и с Модул 2 на Софийски Университет.
Много ще съм благодарен ако можете да ми помогнете с ориентирането за някъде във форума или сайта на самия университет за документ който може да ми улесни търсенето на специалностите в които мога да участвам за класиране с оценките от гореспоменатите изпити.
Благодаря предварително.
благодаря ти много!
- Halinor
- В началото бе словото
- Специалност: Испанска филология
- Курс: първи
много ли е задължително на всяка цена да идентифицираме изпитната работа или може да си получим резултатите, класирането, етц. и без това?
take a writer away from his typewriter
and all you have left is
the sickness
which started him
typing
in the beginning.
and all you have left is
the sickness
which started him
typing
in the beginning.
- ninchetooo
- Пишете, о, братя
- Специалност: история
- Курс: втори
Може и без идентифициране на изпитната работа. Аз миналата година не ходих да си я идентифицирам по история.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Спокойно,не е много задължително,само малко!
Сериозно - не е задължително. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
- Mondscreen
- Паисий
Аз винаги съм мислел, че тези които си идентифицират работите са единици.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
- Mondscreen
- Паисий
Някой знае ли от колко часа работи информационният център? 9 ам? Мисля да подавам документи още в понеделник и колкото се може по-рано, така че моля някой запознат да сподели.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
- skailer
- В началото бе словото
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: skailer
От кога ще започне де работи https://online.uni-sofia.bg ?
Пореден мост зад мен
изгарям го и в пепелта
заравям аз очите си...
Поглеждам сляп назад,
виждам само прах,
там където само преди миг стоял съм
не ще се върна пак.
изгарям го и в пепелта
заравям аз очите си...
Поглеждам сляп назад,
виждам само прах,
там където само преди миг стоял съм