Има само 1 логично обяснение на този феномен, но е твърде грубо и няма да ти хареса, затова ще оставя малко лицемерно от моя страна - друг форомец да го каже първи... не обичам да съм лошия вестоносец...Беше и на море преди 2 години с една бивша любов. Въобще не се притеснявах.
Eхо, дами, ревниви ли сте???
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Eхо, дами, ревниви ли сте???
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Оооо не, въобще не имало такова нещо.Против природата щеше да е
Той се опитваше по телефона да ме психира " Ама добре де, малко ли не ти трепва..." но аз явно съм дърво.
Любовта е била преди няколко години, само от негова страна, не от нейна.Момичето е на 25 и все още е девствено
Виждаме се често и познавам гаджетата и след онова море..секс няма, близост няма.
А си познавам мъжа изключително добре.Той сам идва да си признае, да се похвали.Изключително ревнив е, и ако направи нещо ще умре от страх, че аз бих отвърнала на удара.
В наща връзка аз съм по-шавлива
Познавам си стоката, така да се каже. Ако случайно го упоят някъде и го изнасилят(защото друг начин не виждам при това дърво) той ще ми каже още след 2 часа със сълзи на очи.
Любовта е била преди няколко години, само от негова страна, не от нейна.Момичето е на 25 и все още е девствено
А си познавам мъжа изключително добре.Той сам идва да си признае, да се похвали.Изключително ревнив е, и ако направи нещо ще умре от страх, че аз бих отвърнала на удара.
В наща връзка аз съм по-шавлива
Познавам си стоката, така да се каже. Ако случайно го упоят някъде и го изнасилят(защото друг начин не виждам при това дърво) той ще ми каже още след 2 часа със сълзи на очи.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Много сигурна ми изглежда в цялата работа. Увереността е хубаво нещо, но не и прекалената, че след това стават белите 
medicate, medicate
- gioiella
- Драскач
Ооо уверена съм, но винаги с едно наум за някоя бъдеща звезда.Иначе, за минали неща съм напълно сигурна.
А и след като вчера му казах, че нещо пак пиша във форума, очаквам вече да е погледнал
Та знам даже как ще ми коментира сигурността."Ми да, защото аз съм съвестен, честен и никога не бих ти го причинил.Пък ти...бла бла" .
Иначе винаги може да се случи за в бъдеще.
А и след като вчера му казах, че нещо пак пиша във форума, очаквам вече да е погледнал
Иначе винаги може да се случи за в бъдеще.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
еми нормално ако някой бъде изнасилен, после да реве..
не виждам нищо сбъркано
не виждам нищо сбъркано
la douleur exquise
Така е само с оговорката това малко да не се превърне после в много!
Подписът е изтрит от администратор поради нарушаване на Правилника на форума.
уговорката явно не е ясна.
аз не обичам да ми пипат нещата.Това не е ревност. това е его + чувство за собственичество
аз не обичам да ми пипат нещата.Това не е ревност. това е его + чувство за собственичество
la douleur exquise
1-во ревнува този който обича човека!!!
2-ро този който обича "правилно" не би ревнувал извън границите на разумното.
3-то ревнувам когато ми дадът повод за това!!!
4-то трябва да уважаваме личната свобода на човек; не обичам да ме задушават и когато искам да излезна без човека който е до мен предпочитам да не ми се забранява!!!
2-ро този който обича "правилно" не би ревнувал извън границите на разумното.
3-то ревнувам когато ми дадът повод за това!!!
4-то трябва да уважаваме личната свобода на човек; не обичам да ме задушават и когато искам да излезна без човека който е до мен предпочитам да не ми се забранява!!!
А тогава какво е ревност?fak написа:Това не е ревност. това е его + чувство за собственичество
The more you want, the easier you are to exploit
да и аз смятам,че ревност има общо с егото и собственичествотоThe Stig написа:А тогава какво е ревност?fak написа:Това не е ревност. това е его + чувство за собственичество
В крайна сметка ревността е причина за много раздели,и по това съдя,че тя не е нищо хубаво!
- gioiella
- Драскач
По-точно не бих могла да опиша ревността-его и чувство за собственост.Страх, че е те сменят, че не си достатъчно добър, че някой ще вземе твоето, че твоето няма да те обича достатъчно.
Ревността си е его и т.н нищо не изключвам от това, което изброихте.gioiella написа:По-точно не бих могла да опиша ревността-его и чувство за собственост.Страх, че е те сменят, че не си достатъчно добър, че някой ще вземе твоето, че твоето няма да те обича достатъчно.
Чакай сега, егото няма нищо общо със страх, особено пък "че не си достатъчно добър"gioiella написа:По-точно не бих могла да опиша ревността-его и чувство за собственост.Страх, че е те сменят, че не си достатъчно добър, че някой ще вземе твоето, че твоето няма да те обича достатъчно.
Т'ва всъщност е абсолютна противоположност на доброто старо его
The more you want, the easier you are to exploit