Е значи си е точно така.Кое не разбираш? Раздели 185 на две и ще получиш за семестър задочно.mstavrev написа:А знаеш ли задочно колко е, в сайта пише редовно 500, а задочно 185?california написа:Журналистиката е и винаги ще бъде най-желана.iva.tsoneva написа:Здравейте на всички!Първо искам да споделя с вас разочарованието си от днешния резултат.
На предварителния имах по-висока оценка, а мислех, че този път съм се справила по-добре.. Както и да е. Исках да ви попитам знаете ли каква е семестриалната такса за Журналистика редовно, защото чета на различни места различни суми и се обърках о.О И коя от трите специалности във факултета е най-желана?
Таксата е 250 лв. ( за този момент :Д )
[КСК 2013] Журналистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- pifiella
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Журналистика
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- mstavrev
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
Много евтино ми се вижда 92,5 лв хахpifiella написа:Е значи си е точно така.Кое не разбираш? Раздели 185 на две и ще получиш за семестър задочно.mstavrev написа:А знаеш ли задочно колко е, в сайта пише редовно 500, а задочно 185?california написа:Журналистиката е и винаги ще бъде най-желана.iva.tsoneva написа:Здравейте на всички!Първо искам да споделя с вас разочарованието си от днешния резултат.
На предварителния имах по-висока оценка, а мислех, че този път съм се справила по-добре.. Както и да е. Исках да ви попитам знаете ли каква е семестриалната такса за Журналистика редовно, защото чета на различни места различни суми и се обърках о.О И коя от трите специалности във факултета е най-желана?
Таксата е 250 лв. ( за този момент :Д )
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
-
aHDu
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И аз мислех че съм много по-добре от предния път, дори това за което бях писал - вредата от телефоните и начина по който ни лишават от жива връзка помежду ни, много от учителите по БЕЛ ми казаха че прекрасно съм си защититил тезата която съм изградил ... Не съм убеден че някой ми е прочел цялото есе, а не само първия абзац ... Да, не писах за подслушването, но и темата ни не беше толкова конкретизирана... Хората с високи оценки - бихте ли споделили за какво сте писали, че ми е интересно с какво толкова съгреших и получих тази "прекрасна" оценка 2.00 
- pifiella
- Пишете, о, братя
Е така е.Сестра ми учи педагогика и плаща по 50 лв.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- mstavrev
- Пишете, о, братя
Точно, и аз поисках мнението на 3-ма преподавателя, като им казах какво съм писал и тримата казаха, че съм я защитил много добре, а имам 3.50....явно има нещо странно в оценяванетоaHDu написа:И аз мислех че съм много по-добре от предния път, дори това за което бях писал - вредата от телефоните и начина по който ни лишават от жива връзка помежду ни, много от учителите по БЕЛ ми казаха че прекрасно съм си защититил тезата която съм изградил ... Не съм убеден че някой ми е прочел цялото есе, а не само първия абзац ... Да, не писах за подслушването, но и темата ни не беше толкова конкретизирана... Хората с високи оценки - бихте ли споделили за какво сте писали, че ми е интересно с какво толкова съгреших и получих тази "прекрасна" оценка 2.00
-
iva.tsoneva
- В началото бе словото
mstavrev написа:Точно, и аз поисках мнението на 3-ма преподавателя, като им казах какво съм писал и тримата казаха, че съм я защитил много добре, а имам 3.50....явно има нещо странно в оценяванетоaHDu написа:И аз мислех че съм много по-добре от предния път, дори това за което бях писал - вредата от телефоните и начина по който ни лишават от жива връзка помежду ни, много от учителите по БЕЛ ми казаха че прекрасно съм си защититил тезата която съм изградил ... Не съм убеден че някой ми е прочел цялото есе, а не само първия абзац ... Да, не писах за подслушването, но и темата ни не беше толкова конкретизирана... Хората с високи оценки - бихте ли споделили за какво сте писали, че ми е интересно с какво толкова съгреших и получих тази "прекрасна" оценка 2.00
Поне не съм сама
[/quote]
Точно, и аз поисках мнението на 3-ма преподавателя, като им казах какво съм писал и тримата казаха, че съм я защитил много добре, а имам 3.50....явно има нещо странно в оценяването
[/quote]
Странното е в какви ръце ще попадне работата ти
Точно, и аз поисках мнението на 3-ма преподавателя, като им казах какво съм писал и тримата казаха, че съм я защитил много добре, а имам 3.50....явно има нещо странно в оценяването
Странното е в какви ръце ще попадне работата ти
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
"Странното" е,че ако въпросните преподаватели бяха толкова добри,щяха сега те да проверяват работите ви,а не да умуват.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- mstavrev
- Пишете, о, братя
Само да ти кажа, че единия е професор в Шуменския университет и си е много добър, а другите 2-ма са си учители, така че не говори без да знаеш братоНадежден Случай написа:"Странното" е,че ако въпросните преподаватели бяха толкова добри,щяха сега те да проверяват работите ви,а не да умуват.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Аз говоря на базата на фактите. И на мен учители се опитваха да ми дават оценки и резултатът е същият - доста далеч останаха с прогнозите си. Другият вариант естествено е да са опитали да дадат допълнителен кураж,но това рядко носи резултати,особено при вече свършен факт,както и тук явно се потвърждава.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
-
p.ivanova
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: Софроний Врачански 1
Ако трябва да бъда честна и аз имам някакви съмнения към оценките. На предварителния изпит мислите ми бяха малко объркани и очаквах много слаб резултат. Имам 4.50. Сега на редовния, някак си всичко в главата ми беше по-подредено и по-точно според мен изявих мнението си. Според мен, тезата ми беше много добре подкрепена, но уви - 3.38. Не знам как става това. Дали са чели изцяло произведенията ни, никой не може да каже... 
- mstavrev
- Пишете, о, братя
Според мен просто различни преподаватели са ни ги проверявали и всеки е бил с кефа и с настроението си :Дp.ivanova написа:Ако трябва да бъда честна и аз имам някакви съмнения към оценките. На предварителния изпит мислите ми бяха малко объркани и очаквах много слаб резултат. Имам 4.50. Сега на редовния, някак си всичко в главата ми беше по-подредено и по-точно според мен изявих мнението си. Според мен, тезата ми беше много добре подкрепена, но уви - 3.38. Не знам как става това. Дали са чели изцяло произведенията ни, никой не може да каже...
-
iva.tsoneva
- В началото бе словото
Не знам..много ми е тъпо..сега всичко зависи от оценката на устния, а колко много исках да вляза....
- stacey_dh
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Адрес в галерията на СУ: нямам
Аз просто много здраво се прецаках. Отидох на редовния уж да имам по-висока оценка. Живея във Варна, отидох и останах в София напълно сама, защото нямам познати там. Изхарчих сума ти и пари, почти ми замина заплатата. На всичкото отгоре бях поканена за жури на един невероятен фестивал... и това изпуснах... и все си викам: "нищо, собственото ми образование е по-важно"
И накрая от оценка 4,88, получих 2.00
Ако искате ми вярвайте, но направо се разсмях като го видях това. Просто от сърце се смях на това, че сама себе си прецаках.
Имам въпрос: След като за устния изпит се записах, когато си подавах документи за редовния писмен. А очевидно оценката ми сега не достига, как ще бъда допусната? Защото, когато вляза във входящия си номер и ми изписва, че до устен няма да ме допуснат, защото имам под 3 и 50, а аз на предварителния имам по-висока оценка. Как ще стане?
Имам въпрос: След като за устния изпит се записах, когато си подавах документи за редовния писмен. А очевидно оценката ми сега не достига, как ще бъда допусната? Защото, когато вляза във входящия си номер и ми изписва, че до устен няма да ме допуснат, защото имам под 3 и 50, а аз на предварителния имам по-висока оценка. Как ще стане?
Вятърът ни галеше,
морето пускаше шеги.
Усмихнати си обещавахме,
да не оставаме сами.
морето пускаше шеги.
Усмихнати си обещавахме,
да не оставаме сами.
- Mondscreen
- Паисий
Няма как да не те допуснат. Взима се оценката ти от предварителния.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!