[КСК 2013] Журналистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
loving_girl
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Журналистика
хайде успех и от мен, ще се видим в събота :д аз имам 4.00 от което не съм много доволна, но все пак съм допусната. Пише, че 108 души имат по-висока от моята оценка и 18 равна, и от думите на KeepItClassy следва, че 99 души са в рамките на 4.00 - 5.00.. не са се изхвърлили изобщо с оценяването.. :д
[*][*]Remember, remember the 5th of November..[/i][/b]
-
muffin
- В началото бе словото
5,13
Много съм доволна!Направо ми идва да организирам парад. На предварителния имах 3,50, ама за толкова си и бях, не ми дойде музата.
Много съм доволна!Направо ми идва да организирам парад. На предварителния имах 3,50, ама за толкова си и бях, не ми дойде музата.
- pifiella
- Пишете, о, братя
Ама според мен пак си бяха толкова.Знам,че имаше едно момиче с 5.00 и то каза,че 20 са пред него.А пред с 4.75 бяха около 40. Значи 20 са имали между 4.75 и 5.00. Тъпи сме,кво да ви кажа!KeepItClassy написа:Да, допуснат си. herra според сайта 11 човека са с равна оценка и 16 имат повече от менИ все пак ми се струва че на предварителният доста повече хора бяха с оценка над 5..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
Хора,при балообразуването по български коя оценка влиза ?Тази от матурата или от дипломата?
- pifiella
- Пишете, о, братя
Матурата задължително.Periphery написа:Хора,при балообразуването по български коя оценка влиза ?Тази от матурата или от дипломата?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- mstavrev
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
Добре, че е от матурата хахаpifiella написа:Матурата задължително.Periphery написа:Хора,при балообразуването по български коя оценка влиза ?Тази от матурата или от дипломата?
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Разказвачите да не се чудят. Трябва да е изключително оригинален,за да бъде оценен високо. Да пишеш разказ на тоя изпит не е препоръчително. Следва да поздравя KIC за разказа и,който очевидно е бил на много добро ниво!
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
- KeepItClassy
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Благодаря, макар че все още не мога да повярвам на оценката. Когато казаха темата, буквално си казах- или всичко, или нищо, и рискувах до последно. Ако въпреки всичко успея да вляза в специалността, която искам, пак няма да повярвам че се е случило :]Надежден Случай написа:Разказвачите да не се чудят. Трябва да е изключително оригинален,за да бъде оценен високо. Да пишеш разказ на тоя изпит не е препоръчително. Следва да поздравя KIC за разказа и,който очевидно е бил на много добро ниво!
Сега, когато се успокоих нямам търпение вече да се запозная с повечето от вас и много ще се радвам да се видим в събота на устния. Наистина успех и късмет на всички!
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
- pifiella
- Пишете, о, братя
Момиче,как няма да влезеш?KeepItClassy написа: Ако въпреки всичко успея да вляза в специалността, която искам, пак няма да повярвам че се е случило :]
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
-
iva.tsoneva
- В началото бе словото
Здравейте на всички!
Първо искам да споделя с вас разочарованието си от днешния резултат.
На предварителния имах по-висока оценка, а мислех, че този път съм се справила по-добре.. Както и да е. Исках да ви попитам знаете ли каква е семестриалната такса за Журналистика редовно, защото чета на различни места различни суми и се обърках о.О И коя от трите специалности във факултета е най-желана?
-
trichkova
- От дъжд на вятър
iva.tsoneva написа:Здравейте на всички!Първо искам да споделя с вас разочарованието си от днешния резултат.
На предварителния имах по-висока оценка, а мислех, че този път съм се справила по-добре.. Както и да е. Исках да ви попитам знаете ли каква е семестриалната такса за Журналистика редовно, защото чета на различни места различни суми и се обърках о.О И коя от трите специалности във факултета е най-желана?
А какви са ти оценките? И тази на предварителния, и тази от редовния?
-
muffin
- В началото бе словото
Аз пък бях много сигурна в моя разказ и бях убедена, че е по-оригиналният вариант и като такъв - по-високо оценяван. На есето ми от предварителния имам 3,50 и съжалих, че не писах разказ.Надежден Случай написа:Разказвачите да не се чудят. Трябва да е изключително оригинален,за да бъде оценен високо. Да пишеш разказ на тоя изпит не е препоръчително. Следва да поздравя KIC за разказа и,който очевидно е бил на много добро ниво!
- california
- Писаружяк
- Курс: първи
Журналистиката е и винаги ще бъде най-желана.iva.tsoneva написа:Здравейте на всички!Първо искам да споделя с вас разочарованието си от днешния резултат.
Таксата е 250 лв. ( за този момент :Д )
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
-
iva.tsoneva
- В началото бе словото
Оценката ми от предварителния е 3,88 а тази от редовния-3,63.... Много съм разочарована..
- mstavrev
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
А знаеш ли задочно колко е, в сайта пише редовно 500, а задочно 185?california написа:Журналистиката е и винаги ще бъде най-желана.iva.tsoneva написа:Здравейте на всички!Първо искам да споделя с вас разочарованието си от днешния резултат.
Таксата е 250 лв. ( за този момент :Д )
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;