[КСК 2013] Журналистика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
loving_girl
В началото бе словото
Специалност: журналистика
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Журналистика

Мнение от loving_girl »

хайде успех и от мен, ще се видим в събота :д аз имам 4.00 от което не съм много доволна, но все пак съм допусната. Пише, че 108 души имат по-висока от моята оценка и 18 равна, и от думите на KeepItClassy следва, че 99 души са в рамките на 4.00 - 5.00.. не са се изхвърлили изобщо с оценяването.. :д
[*][*]Remember, remember the 5th of November..[/i][/b]
muffin
В началото бе словото

Мнение от muffin »

5,13 :cheers:
Много съм доволна!Направо ми идва да организирам парад. На предварителния имах 3,50, ама за толкова си и бях, не ми дойде музата.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

KeepItClassy написа:Да, допуснат си. herra според сайта 11 човека са с равна оценка и 16 имат повече от мен :D И все пак ми се струва че на предварителният доста повече хора бяха с оценка над 5..
Ама според мен пак си бяха толкова.Знам,че имаше едно момиче с 5.00 и то каза,че 20 са пред него.А пред с 4.75 бяха около 40. Значи 20 са имали между 4.75 и 5.00. Тъпи сме,кво да ви кажа!
:mrgreen:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Periphery
В началото бе словото

Мнение от Periphery »

Хора,при балообразуването по български коя оценка влиза ?Тази от матурата или от дипломата?
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Periphery написа:Хора,при балообразуването по български коя оценка влиза ?Тази от матурата или от дипломата?
Матурата задължително.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика

Мнение от mstavrev »

pifiella написа:
Periphery написа:Хора,при балообразуването по български коя оценка влиза ?Тази от матурата или от дипломата?
Матурата задължително.
Добре, че е от матурата хаха :)
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.

http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Разказвачите да не се чудят. Трябва да е изключително оригинален,за да бъде оценен високо. Да пишеш разказ на тоя изпит не е препоръчително. Следва да поздравя KIC за разказа и,който очевидно е бил на много добро ниво!
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от KeepItClassy »

Надежден Случай написа:Разказвачите да не се чудят. Трябва да е изключително оригинален,за да бъде оценен високо. Да пишеш разказ на тоя изпит не е препоръчително. Следва да поздравя KIC за разказа и,който очевидно е бил на много добро ниво!
Благодаря, макар че все още не мога да повярвам на оценката. Когато казаха темата, буквално си казах- или всичко, или нищо, и рискувах до последно. Ако въпреки всичко успея да вляза в специалността, която искам, пак няма да повярвам че се е случило :]

Сега, когато се успокоих нямам търпение вече да се запозная с повечето от вас и много ще се радвам да се видим в събота на устния. Наистина успех и късмет на всички!
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

KeepItClassy написа: Ако въпреки всичко успея да вляза в специалността, която искам, пак няма да повярвам че се е случило :]
Момиче,как няма да влезеш? :shock:
Audrey Hepburn
iva.tsoneva
В началото бе словото

Мнение от iva.tsoneva »

Здравейте на всички! :) Първо искам да споделя с вас разочарованието си от днешния резултат. :D На предварителния имах по-висока оценка, а мислех, че този път съм се справила по-добре.. Както и да е. Исках да ви попитам знаете ли каква е семестриалната такса за Журналистика редовно, защото чета на различни места различни суми и се обърках о.О И коя от трите специалности във факултета е най-желана?
trichkova
От дъжд на вятър

Мнение от trichkova »

iva.tsoneva написа:Здравейте на всички! :) Първо искам да споделя с вас разочарованието си от днешния резултат. :D На предварителния имах по-висока оценка, а мислех, че този път съм се справила по-добре.. Както и да е. Исках да ви попитам знаете ли каква е семестриалната такса за Журналистика редовно, защото чета на различни места различни суми и се обърках о.О И коя от трите специалности във факултета е най-желана?

А какви са ти оценките? И тази на предварителния, и тази от редовния?
muffin
В началото бе словото

Мнение от muffin »

Надежден Случай написа:Разказвачите да не се чудят. Трябва да е изключително оригинален,за да бъде оценен високо. Да пишеш разказ на тоя изпит не е препоръчително. Следва да поздравя KIC за разказа и,който очевидно е бил на много добро ниво!
Аз пък бях много сигурна в моя разказ и бях убедена, че е по-оригиналният вариант и като такъв - по-високо оценяван. На есето ми от предварителния имам 3,50 и съжалих, че не писах разказ.
Аватар
california
Писаружяк
Курс: първи

Мнение от california »

iva.tsoneva написа:Здравейте на всички! :) Първо искам да споделя с вас разочарованието си от днешния резултат. :D На предварителния имах по-висока оценка, а мислех, че този път съм се справила по-добре.. Както и да е. Исках да ви попитам знаете ли каква е семестриалната такса за Журналистика редовно, защото чета на различни места различни суми и се обърках о.О И коя от трите специалности във факултета е най-желана?
Журналистиката е и винаги ще бъде най-желана.
Таксата е 250 лв. ( за този момент :Д )
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
iva.tsoneva
В началото бе словото

Мнение от iva.tsoneva »

Оценката ми от предварителния е 3,88 а тази от редовния-3,63.... Много съм разочарована..
Аватар
mstavrev
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика

Мнение от mstavrev »

california написа:
Журналистиката е и винаги ще бъде най-желана.
Таксата е 250 лв. ( за този момент :Д )
А знаеш ли задочно колко е, в сайта пише редовно 500, а задочно 185?
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.

http://vbox7.com/play:a50a7d1ad7
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”