[КСК 2013] Право

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: [КСК 2013] Право

Мнение от MidwinterSun »

По мое време Токушев за един от два въпроса направо късаше :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

MidwinterSun написа:По мое време Токушев за един от два въпроса направо късаше :lol:

:lol: :lol: За какво си говорим тогава, а? :lol: :lol:
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Faith_no_more
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith_no_more »

Е, добре де, признавам :lol: И аз понякога имам късмет, но не е толкова често. И все пак в главата ми все още е случката от миналогодишния изпит по АП, както и тазгодишния по Вещно. Доста често нещата опират на късмет. Но е факт, че има хора, които просто си знаят...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

По мое време по вещно всички бяхме отличници, а сега като им гледам успеха на младите... ше кажеш че учат атомна физика на китайски.... Как става тъй?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Faith_no_more
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith_no_more »

Кристо, в момента по Вещно преподават Русчев и Сарафов. Със Сарафов изпитват Орсов и Драгиев, което е по-приемлив вариант от тестовете на Русчев. И все пак, изпитът не е това, което е бил преди 2-3 години. Сам си прави изводите...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Е не се ли усети тънката ми ирония от предния пост?
Че оценките се вадят според изпитващия...

Инак и тия 4мата не ми се струват толкова невъзможни, аз имам добри отзиви за тях...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

alminatora написа: Пък и общo взето не мога да разбера какво означава това "ниско ниво" на университетското образование. Ти отиваш в един университет, за да придобиеш знания и евентуално умения, които ще те направят конкурентоспособен на пазара на труда и най-вече в областта, в която искаш да се реализираш, а не да чакаш някой да ти налива акъл в главата и след това да ти намери работа. Т.е. всичко си зависи изцяло от теб и от твоите лични качества и способности. :bounce:
Да бе, и аз така мислих в първи-втори курс, ама не е баш така.
Аватар
maria.georgieva.
В началото бе словото

Мнение от maria.georgieva. »

Имам питане,макар че знам,че нещата са субективни,според вас бал 26,74 за право редовно за момиче дали ще стигне за тази година?
Dreams are not enough...actions are needed
Аватар
elu
В началото бе словото

Мнение от elu »

Ако съдим по миналогодишния бал би трябвало да си вътре, но не се знае сега как ще са баловете. Според мен ще паднат още след като и увеличиха бройката за Право, знам ли.. :roll:
Nicca
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Nicca »

25.79 ... Знам, че всичко има в интернет, но в момента нямам възможност да проверя. Бих искала да ми кажжете дали този бал стига за Право - редовно , имайки в предвид допълнителните места. Момиче съм. А и друго ми е интересно - оценките равни на моята и по-високи от нея , които са ми показани в ksk.uni-sofia.bg за момичетата ли се отнасят или за всички като цяло?
sevdalina-sisi
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от sevdalina-sisi »

Nicca написа:25.79 ... Знам, че всичко има в интернет, но в момента нямам възможност да проверя. Бих искала да ми кажжете дали този бал стига за Право - редовно , имайки в предвид допълнителните места. Момиче съм. А и друго ми е интересно - оценките равни на моята и по-високи от нея , които са ми показани в ksk.uni-sofia.bg за момичетата ли се отнасят или за всички като цяло?
то пише там брой жени, значи е за момичета =]
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
klmklm
В началото бе словото

Мнение от klmklm »

бал момче 22... до последно ще треперя дали ще успея да вляза,поне задочно.. дано с тези намалени места за задочно не се вдигне балът от миналата година
Аватар
maria.georgieva.
В началото бе словото

Мнение от maria.georgieva. »

Nicca написа:25.79 ... Знам, че всичко има в интернет, но в момента нямам възможност да проверя. Бих искала да ми кажжете дали този бал стига за Право - редовно , имайки в предвид допълнителните места. Момиче съм. А и друго ми е интересно - оценките равни на моята и по-високи от нея , които са ми показани в ksk.uni-sofia.bg за момичетата ли се отнасят или за всички като цяло?
Балът тази година най-вероятно ще падне (казвам най-вероятно,а не със сигурност,защото все пак това е софийски :lol: )
Въпросът е с колко...натрупват се доста фактори,но все пак...не искам да те стряскам,но е малко ниско...но не се знае :D
Dreams are not enough...actions are needed
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Момичетата с бал на 27 е безпредметно да питат дали ще влязат редовно... ако някой има съмнение, то най-вероятно отговорът е положителен. И защо това е така:
1. увеличават се местата
2. оценките не са толкова високи
3. статистиката от последните 2-3 години сочи, че чудото се случва : )

Та ще го кажа за момичета с над 27 бал- Всяка година има по някой който поства "имам бал 27.45, 27.67, 27.90" и т.н. и т.н. и не можеш да ги убедиш, че вече могат да се радват, защото шанса да са приети е в пъти по-голям и по-логичен пред обратния.

Казано от мен до тук не значи, че хора с бал под 27 няма да влязат.
Успех на всички и стига сте се шашкали, а ходете пийте по 1-2-3 да полеете успеха! :)
Аватар
Йордан М.
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Йордан М. »

Добър ден на всички! Бих желал да се консултирам по един проблем. Предварително се извинявам , ако е бил засегнат по-рано или някой го е обяснил подробно и разчетено, но не желая да се рова из форума. Та, въпроса ми е следния, като обяват там минималните балове на 1во, 2ро и 3то класиране и примерно от 175 места само 150 момчета покриват норматива, а има хора пак с 2та взети изпита, но не им достига за тези етапи на класиранията, каква е процедурата, анулират ли се или има нещо допълнително, за да се запълнат тия 25 места. Ето сега на мен ми стига имам 25.49 БАЛ, но на един мой приятел има някъде БАЛ 21.86, има 2 взети изпити, но желае редовно, а пък остават 25 места още примерно, тези 25 места запълват ли се или се анулират. Просто някого , ако може да разясни каква е процедурата. Благодаря предварително!
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”